Шоу «Машина часу»  стартує на ICTV 25 жовтня

Шоу «Машина часу» стартує на ICTV 25 жовтня

18 Жовтня 2013
7060
18 Жовтня 2013
11:39

Шоу «Машина часу» стартує на ICTV 25 жовтня

7060
Шоу «Машина часу»  стартує на ICTV 25 жовтня
Шоу «Машина часу»  стартує на ICTV 25 жовтня

Телепорт-шоу телеканалу ICTV «Машина часу» стартує в ефірі 25 жовтня. Про це йдеться на сайт каналу.

 

«Машина часу»  - це  оригінальна розробка телеканалу. За форматом двоє ведучих та їхні команди влаштують у студії «битву років», по черзі переносячи глядача в атмосферу різних часів. Хто з них переконливіше представить свій рік, визначатимуть експерти.

 

Нагадаємо, вестимуть шоу Анна Семенович і Кузьма Скрябін. Модератор проекту - Отар Кушанашвілі, експерти шоу - співаки Лоліта і Потап. Режисером став кліпмейкер і режисер Максим Паперник, музичним продюсером - Володимир Бебешко, продюсером -Ігор Талан.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7060
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду