UMH сконцентрував 100% акцій Europa Plus

UMH сконцентрував 100% акцій Europa Plus

7 Жовтня 2013
5116
7 Жовтня 2013
13:34

UMH сконцентрував 100% акцій Europa Plus

5116
UMH сконцентрував 100% акцій Europa Plus
UMH сконцентрував 100% акцій Europa Plus

«Український медіахолдинг» (УМХ, UMH) збільшив свою частку в ПрАТ «Студія "Європозитив"» (радіомережа Europa Plus) до 100%. Про це з посиланням на систему розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів і фондового ринку повідомляє «Інтерфакс-Україна».

 

Раніше UMH був власником 50% радіостанції. Станом на другий квартал 2013 року акціонерами Europa Plus також були дніпропетровські компанії: ТОВ «Вел-Райс» (16% акцій), ТОВ «Метінвестконсалтинг» (17% акцій) і ТОВ «Хельтекс» (17% акцій).

 

Нагадаємо, партнером UMH по радіомережі Europa Plus був Геннадій Боголюбов.

 

У червні UMH отримав дозвіл на збільшення своєї частки в низці компаній, де партнером був пан Боголюбов, у тому числі - у «Студії "Європозитив"».

 

21 червня було офіційно повідомлено, що група компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка купує 98% UMH group. Угоду планують повністю закрити в першій половині 2014 року, однак СЄПЕК хоче зробити це раніше - вже в жовтні 2013-го.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5116
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду