Стали відомі члени журі шоу «Як дві краплі» на каналі «Україна»

Стали відомі члени журі шоу «Як дві краплі» на каналі «Україна»

25 Вересня 2013
7679
25 Вересня 2013
13:31

Стали відомі члени журі шоу «Як дві краплі» на каналі «Україна»

7679
Стали відомі члени журі шоу «Як дві краплі» на каналі «Україна»
Стали відомі члени журі шоу «Як дві краплі» на каналі «Україна»

До складу журі прайм-шоу «Як дві краплі», яке стартує 6 жовтня на телеканалі «Україна», увійдуть зірка серіалів Людмила Артем'єва, прима Національної опери України Сусанна Чахоян, резидент Comedy Club Андрій Молочний , а також продюсер і художній керівник Comedy Club Гарік Мартиросян. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Шоу виходитиме в ефір щонеділі , починаючи з 6 жовтня, о 20.00.

 

Журі оцінюватиме не тільки вокальні дані учасників шоу , але і глибину їх перевтілення в конкретну легенду світової музики. Просто добре заспівати буде недостатньо , судді будуть ставити оцінки за почуття гумору, вміння імпровізувати , демонстрацію манери співу, міміки та пластики оригіналу.

 

Вестимуть шоу «Як дві краплі» російська актриса і телеведуча Анастасія Заворотнюк і резидент Comedy Club Антон Лірник.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», шоу є адаптацією формату Your Face Sounds Familiar компанії Endemol. У проекті братимуть участь 10 українських  зірок, серед них - Наталя Могилевська, Андрій Кравчук, Фагот (Олег Михайлюта), Аліна Гросу, Дантес, Василь Бондарчук, Оля Полякова, Іріс (Ірина Розенфельд), Єва Бушміна та  Валерій Харчишин.

 

Проект на замовлення каналу «Україна» знімає російський продакшн WeiT Media Тимура Вайнштейна. Минулого року формат Your Face Sounds Familiar уже адаптував український Новий канал під назвою «Шоумастгоуон» з ведучою Машею Єфросініною. На російському «Первом канале» шоу виходило під назвою «Один в один» і отримало високі рейтинги, адаптацію у Росії робив теж продакшн Тимура Вайнштейна.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7679
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду