СТБ покаже випуск  ток-шоу «Один за всіх», присвячене Скнилівської трагедії

СТБ покаже випуск ток-шоу «Один за всіх», присвячене Скнилівської трагедії

18 Вересня 2013
14270
18 Вересня 2013
13:51

СТБ покаже випуск ток-шоу «Один за всіх», присвячене Скнилівської трагедії

14270
СТБ покаже випуск  ток-шоу «Один за всіх», присвячене Скнилівської трагедії
СТБ покаже випуск  ток-шоу «Один за всіх», присвячене Скнилівської трагедії

22 вересня телеканал СТБ покаже спеціальний випуск програми «Один за всіх» , присвячений одинадцятим роковинам Скнилівської трагедії, що забрала життя 77 людей і покалічила долі сотень українців. Про  це повідомляє прес-служба каналу.

 

В ефір СТБ спецвипуск вийде о 20.50, одразу після прем'єри документального фільму «Прощення. Скнилів».

 

Через одинадцять років після катастрофи, що сталася під час святкового авіашоу, у програмі «Один за всіх»  глядачі дізнаються нові  факти про причини трагедії. У студії будуть присутні родичі загиблих , які всі ці роки звинувачують лише одну людиниу - пілота СУ -27 Володимира Топонаря, а також гості, які будуть говорити про причини Скнилівської трагедії: Василь Дурдинець , який займав в 2002 році посаду міністра України з питань надзвичайних ситуацій, Юрій Яцюк , який керував польотом СУ -27 з землі під час авіашоу, і сам Володимир Топонар, льотчик- випробувач 1 класу , полковник, який нині відбуває термін в колонії для тих, хто скоїв злочин з необережності. Свою оцінку авіаційної катастрофи дасть також Євген Марчук, який займав в 2002 році посаду другого секретаря РНБО України.

 

«Я не відчуваю себе винним. Я все зробив , щоб трагедії не сталося. Літак дійсно став некерованим, але довести це нікому. Правда нікому не потрібна», - стверджує Володимир Топонар.

 

Володимир Топонар не вважає себе винним у загибелі людей

 

Журналістам програми «Один за всіх» вдалося роздобути судову справу колишнього льотчика. Вперше глядачі каналу СТБ почують те, що 11 років приховували від громадськості.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 22 вересня прем'єрою фільму про Скнилівську трагедію СТБ  починає цикл документальних фільмів власного виробництва «Прощення».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14270
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алекса
434 дн. тому
Бачила цю програму, найкраще, що коли-небудь показував СТБ. Багато фактів (від декотрих я просто в шоці). Багато такої інформації, яка, здавалося б, мала б призвести до перегляду висновків суду й проведення грунтовного розслідування, з залученням експертів з авіації й пілотажу. Але правиц Топонаря який сказав, що правда нікому не потрібна. Організаторів відмазали, когось осудили на мінімальні строки, льотчику вліпили 14 й задоволені собою. Й все залишається так вже 20+ років (на момент програми 11) з дня Скнилівської катастрофи. Горе-"розслідувачам" було начхати й на постраждалих в трагедії. А зараз уже й Топонаря немає (помер від онкології у Криму, 21 січня 2023) Він так і не дочекався перегляду справи й виправдання. Згубили такого льотчика й професіонала. Для всіх Володимир Топонар так й залишиться "отим, що впав у Скнилові". На жаль, державі Україна тут ганьба!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду