У Києві розпочалися зйомки «Тев’є-молочника» з Євгеном Князевим у головній ролі

У Києві розпочалися зйомки «Тев’є-молочника» з Євгеном Князевим у головній ролі

9 Вересня 2013
5376
9 Вересня 2013
16:13

У Києві розпочалися зйомки «Тев’є-молочника» з Євгеном Князевим у головній ролі

5376
У Києві розпочалися зйомки «Тев’є-молочника» з Євгеном Князевим у головній ролі
У Києві розпочалися зйомки «Тев’є-молочника» з Євгеном Князевим у головній ролі

У Києві стартували зйомки фільму «Тев'є-молочник». Про це йдеться в прес-релізі продакшн-компанії «Кінофабрика».

 

«Спектакль з Богданом Ступкою у головній ролі був безумовним хітом української театральної сцени з рекордною, більш як 20-річною історією. Тепер легендарний сюжет чекає кіновтілення: фільм "Тев'є-молочник" став переможцем пітчингу Держкіно України і отримав 50% державного фінансування», - зазначають представники студії-виробника.

 

Про головну роль у «Тев'є-молочнику» продюсер картини, директор «Кінофабрики» Андрій Савенко домовлявся з Богданом Ступкою, повідомляють у «Кінофабриці», але смерть актора завадила планам. За словами продюсера, він врахував усі зауваження і рекомендації пана Ступки.

 

Творці картини зіштовхнулися з проблемою пошуку актора, здатного виконати головну роль молочника Тев'є. Після довгого пошуку затвердили Євгена Князева - російського актора, відомого за роллю Вольфа Мессінга, ректора Театрального інституту ім. Щукіна. Костюм, у якому гратиме актор, - театральний костюм Богдана Ступки.

 

У стрічці задіяні Остап Ступка, Антон Шагін, Андрій Кайков, ряд українських артистів, як досвідчених, так і початківців.

 

Режисером виступить Володимир Лерт. Як повідомляла «Детектор медіа», минулого року в конкурсі Держкіно переміг проект «Поминальна молитва» (таку назву має п'єса Григорія Горіна за мотивами творів Шолом-Алейхема), який представляв пан Лерт.

 

Володимир Лерт працював з Богданом Ступкою у 2009 році над фільмом «Відторгнення». Андрій Савенко продюсував стрічки «Відторгнення» та Lombard (2013; режисер Любомир Левицький).

 

«Ми поставилися до ідеї зйомок "Тев'є-молочника" не просто як до цікавого і перспективного кінопроекту, - каже продюсер Андрій Савенко. - Для нас ця історія - особистісна, емоційно пережита, сподіваюся, кіноглядач зможе відчути це».

 

Зйомки картини триватимуть до грудня цього року, деякі весняні сцени планують дозняти 2014-го року.

 

Продакшн «Кінофабрика» створено у 2011 році. Компанія є членом Української кіноасоціації. Спеціалізується на виробництві кіно, телепрограм, реклами тощо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5376
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду