До свого 13-річчя Корреспондент.net згадує події року свого народження

2 Вересня 2013
5531
2 Вересня 2013
15:25

До свого 13-річчя Корреспондент.net згадує події року свого народження

5531
ПРЕС-РЕЛІЗ
До свого 13-річчя Корреспондент.net згадує події року свого народження

1 вересня новинному сайту Корреспондент.net виповнилося 13 років. До цієї дати ресурс запустив промо-кампанію, в якій згадуються події 2000-го року, року народження Корреспондент.net. Реклама стартувала вслід за промо-кампанією «Чи то ще буде», приуроченою до Дня Незалежності України.

 

Серед знакових подій 2000-го року, про які згадує редакція Корреспондент.net, - поява першого мобільного телефону з камерою, публікація плівок Мельниченка, весілля Бреда Пітта та Дженіфер Еністон і обрання Путіна президентом Росії.

 

 

«13 років тому число відвідувачів сайту становило кілька тисяч осіб на день, зараз воно обчислюється сотнями тисяч і динамічно зростає. Кількість переглядів сторінок на місяць становить близько 35 мільйонів. Цього року ми запустили розділ Lifestyle&Fashion, який впевнено рухається до позначки в півмільйона переглядів сторінок на тиждень. Зараз ми готуємо редизайн сайту, який наша дуже велика (за що всім вам спасибі) аудиторія побачить вже у жовтні», - повідомила головний редактор сайту Юлія Мак-Гаффі.

 

 

У 2008 році на сайті з'явився портал громадянської журналістики Я-Корреспондент, на який зараз користувачі завантажують фото і відео-репортажі про події не тільки в Україні, а й в усьому світі. На сайті активно розвивається розділ Блоги. У квітні 2010-го був запущений оновлений розділ Бізнес, кількість переглядів сторінок в якому перевищує 1 мільйон на тиждень.

 

Сайт виступає інформаційним партнером багатьох заходів - серед них форум Ялтинської європейської стратегії YES, ГогольFest, Форум видавців у Львові, фестиваль Джаз Коктебель і багато інших.

 

Корреспондент.net - найпопулярніший український ЗМІ у Facebook. Число підписників сторінки видання в найбільшій соціальній мережі в світі складає 85 з гаком тисяч осіб, а число підписників сторінки Корреспондент.net вКонтакте  в серпні цього року перевалило за 90 тисяч.

 

Корреспондент.net був заснований Джедом Санденом і багато років був частиною великого медіа-холдингу KP Media. Навесні 2011 року Джед Cанден продав компанію Петру Порошенку і очолюваному Борисом Ложкіним Українському медіахолдингу. Сайт Корреспондент.net увійшов у сегмент ділових видань UMH group. 20 червня 2013 року було оголошено, що UMH group і група компаній ВЕТЕК 27-річного бізнесмена Сергія Курченка підписали угоду купівлі-продажу 98% акцій медіахолдингу.

 

Про Корреспондент.net

Корреспондент.net - найпопулярніший новинний сайт України. Вже 13 років він надає читачам оперативну та об'єктивну інформацію про найбільш важливі і цікаві події в Україні й в світі. Сайт працює 24 години на добу сім днів на тиждень. Число унікальних відвідувачів щомісяця - 4 мільйони осіб. Обсяг прямого трафіку на ресурс - 60% на місяць. Корреспондент.net - найпопулярніше українське ЗМІ в Facebook. Корреспондент.net входить до холдингу UMH group, який є лідером інтернет-ринку ЗМІ в Україні.

 

Про UMH group

UMH group є найбільш динамічною мультимедійною групою у Східній Європі. В Україні керує портфелем із понад 50 брендів з провідними позиціями на ринках інтернету, радіо та преси. У Росії входить до десятки найбільших гравців видавничого ринку. З травня 2008 року GDR компанії котируються на Франкфуртській фондовій біржі. У 42 офісах компанії в Росії та Україні працює близько 4000 співпрацівників. У портфель компанії входять такі бренди, як Forbes, Vogue, «Корреспондент», «Фокус», «Теленеделя», i.ua, bigmir.net, football.ua, «Ретро FM», «Наше радіо», Europa Plus, «Авторадіо», «Аргументы и Факты», «Комсомольская правда» та ін. Додаткова інформація на сайті www.umhgroup.com, а також у соціальних мережах http://www.facebook.com/umhgroup та https://twitter.com/umhgroup.

 

Прес-служба UMH Group

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба UMH Group
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5531
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду