Ток-шоу Дорофєєва «Стосується кожного» продюсує Іванна Дядюра

Ток-шоу Дорофєєва «Стосується кожного» продюсує Іванна Дядюра

27 Серпня 2013
13272
27 Серпня 2013
17:10

Ток-шоу Дорофєєва «Стосується кожного» продюсує Іванна Дядюра

13272
Ток-шоу Дорофєєва «Стосується кожного» продюсує Іванна Дядюра
Ток-шоу Дорофєєва «Стосується кожного» продюсує Іванна Дядюра

Виробництвом ток-шоу телеканалу «Інтер» «Стосується кожного» з ведучим Сергієм Дорофєєвим займається студія «07 продакшн». Продюсер проекту - Іванна Дядюра (на фото). Про це «Детектор медіа» стало відомо з джерел на каналі.

 

Іванна Дядюра в минулому була продюсером ток-шоу «Всі свої» з Дмитром Нагієвим на «Інтері», проектів каналу «1+1», продюсує кіно- і телефільми.

 

Керівником ток-шоу «Стосується кожного» є головний редактор каналу «Інтер» Антон Нікітін, шеф-редактором - Наталія Дерев'янко.

 

Як писала «Детектор медіа», старшими редакторами «Стосується кожного» стали Василь Рябчук, Дмитро Драбик і Роман Недзельський.

 

Ток-шоу «Стосується кожного» із Сергієм Дорофєєвим стартувало на «Інтері» 26 серпня. Програма виходитиме з понеділка по четвер о 18:00.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - freshproduction.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13272
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Серый мыш
3886 дн. тому
Так зеленский, панасивская и Ко не скрывали, что делают Пусть Говорят-Украина, даже начинали Пальчевский с Малаховым ее вести, кто не помнит. А новые-старые интеровцы с Дорофеевим долго рассказывала своему начальству, что делают оригинальный остросоциальный проект нісколько не похожий на Малахова. Получилось все то же Пусть говорят, только с нудным и пыхатым Дорофеевым. Все канали делают Пусть говорят. Окстітесь.
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
3887 дн. тому
"Пусть говорят" у Андрія Малахова "Про життя" Андрія Пальчевського, що це "Стосується кожного" Сергія Дорофеєва" Білоруський легіонер українського телебачення, екс-п'ятиканалівець Сергій Дорофеєв повністю змавпував своє нове ток-шоу з російського "Пусть говорят", яке веде Андрій Малахов. Телепроект стартував на "Інтері" у понеділок, 26 серпня. Касается каждого До того, аналогічний формат для програми "Про життя" на Першому національному обрав Андрій Пальчевський. В такому ж режимі йде і "Говорить Україна" з Олексієм Сухановим на ТРК "Україна". Всі вони зроблені як під копірку. І ведучі у всіх трьох - російськомовні. Протягом ефіру ці розмовні шоу неодмінно перетворюються на балаган. Студійна аудиторія постійно щось вигукує, перериває спікерів, бурхливо висловлює свої емоції. Стає забагато галасу. Постійні шумові подразники відверто дратують, заважаючи слідкувати за обговоренням обраної теми. А ще мимоволі виникає відчуття штучності всього, що відбувається. Здається, що атмосфера в студії навмисно кимсь нагнітається, режисується. Емоційні хвилі йдуть немов за чиєюсь відмашкою. Ніби серед публіки є підставні качки, які знають, коли їм починати крякати. Складається враження, що Сергій Дорофєєв керувався логікою: "Всі роблять ток-шоу як у Малахова, і я собі теж таке саме зроблю". Ну і зробив. Нічого оригінального. Власного креативу - нуль. Все вийшло надзвичайно шаблонно. http://dusia.telekritika.ua/blog_alekseia_mazura/22324
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду