«Донбас» розширив мовлення у Запоріжжі і Дніпропетровську

19 Серпня 2013
4057

«Донбас» розширив мовлення у Запоріжжі і Дніпропетровську

4057
ПРЕС-РЕЛІЗ
«Донбас» розширив мовлення у Запоріжжі і Дніпропетровську

З липня телеканал «Донбас» ретранслюється у мережах одного з найбільших кабельних провайдерів телебачення «Воля» у Дніпропетровську та Запоріжжі, завдяки чому «Донбас» значно збільшив територію мовлення каналу. Зокрема, у Дніпропетровську канал став доступним близько  50% мешканців, а у Запоріжжі - близько 90%!

У Дніпропетровську «Донбас» можна знайти на частоті 821,75 мГц, у Запоріжжі - на частоті 663,25 мГц, канал ретранслюється в аналоговому і цифровому форматі. Нагадаємо, що у червні «Донбас» також розширив свою трансляційну мережу у Дніпропетровській та Запорізькій областях завдяки підключенню до нових мереж  провайдерів послуг кабельного телебачення. Із того часу канал доступний мешканцям таких великих міст, як Павлоград, Кривий Ріг, Дніпродзержинськ, а також Мелітополь та Василівка.

Сумарно сьогодні телеканал «Донбас» став доступний у Дніпропетровську, Павлограді, Кривому Розі, Дніпродзержинську, Зеленодольську, Першотравенську та Тернівці Дніпропетровської області, а також у Запоріжжі, Мелітополі, Гуляйполі, Енергодарі, Пологах та Василівці Запорізької області.

Телеканал «Донбас» - лідер серед регіональних каналів Донецької області за аудиторією 18 (50+)* за період січень-червень 2013 року.

 

 


 

* Розрахунок показників здійснений для населення віком 18-54 роки, «міста 50 тис. осіб +».

Дослідження телевізійної аудиторії здійснюють GfK Ukraine та «Комунікаційний альянс», дані надані телеканалом «Україна». Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK.

 

Інформаційна довідка

 «Донбас» - регіональний телеканал, доступний в ефірі та кабельних мережах в Донецькій, Луганській, Дніпропетровській та Запорізькій областях України. 60% ефіру складають програми власного виробництва. За результатами першого півріччя 2013 року канал «Донбас» - №1 серед регіональних каналів на території присутності за аудиторією 18+ (50+) (дані GfK Ukraine). Телеканал входить в медіа-холдинг «медіа Група Україна».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба телеканалу «Донбас»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4057
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду