У черкаської газети «Нова доба» змінився засновник

6 Серпня 2013
9513
6 Серпня 2013
13:15

У черкаської газети «Нова доба» змінився засновник

9513
У черкаської газети «Нова доба» змінився засновник

У черкаської обласної газети «Нова доба» з виходом у світ ювілейного 1500-го номеру змінився засновник. Про це пише інтернет-видання «Прочерк».

 

Згідно з інформацією «Прочерка», раніше зі складу засновників колись найбільшого комунального видання Черкащини спочатку вийшла облдержадміністрація, потім обласна рада тож засновником її виступало комунальне підприємство «Редакція газети «Нова доба». Нині ж у вихідних даних засновником вказане ПП «Кропс».

 

Раніше Черкаська обласна рада на сесії 21 червня ухвалила рішення про початок про припинення діяльності юридичної особи - комунального підприємства «Редакція Черкаської обласної громадсько-політичної газети "Нова доба"» та про утворення ліквідаційної комісії. Відомо також, що у зв'язку з фінансовою кризою газети, її інвестором виступив народний депутат Геннадій Бобов.

 

У коментарі «Прочерку» в.о. головного редактора газети «Нова доба» Тетяна Очеретяна зазначила, що «працівники редакції перейшли на роботу з комунального підприємства в приватну структуру, засновником якого і є Геннадій Бобов». «У зарплатах працівники нічого не втратять. Звісно, тепер в творчих працівників не буде статусу прирівняного до держслужбовців, проте зміна форми власності дала можливість газеті жити і розвиватися далі. Що ж до орендованого приміщення, то, думаю, управління комунальної власності піде нам назустріч щодо продовження угоди про оренду», - сказала вона.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9513
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду