«2+2» відкриває новий футбольний сезон

«2+2» відкриває новий футбольний сезон

10 Липня 2013
6789

«2+2» відкриває новий футбольний сезон

6789
ПРЕС-РЕЛІЗ
«2+2» відкриває новий футбольний сезон
«2+2» відкриває новий футбольний сезон

З цього тижня телеканал «2+2» відкриває новий футбольний сезон. 14 липня о 21.30 ток-шоу «ПроФутбол» розпочинає черговий сезон, який стане для програми вже четвертим. Щонеділі у незмінний час ведучі та журналісти редакції підводитимуть підсумки спортивного тижня, здійснюватимуть аналіз матчів та обговорюватимуть актуальні питання з  експертами у студії.

 

«У цьому сезоні ми приділятимемо ще більше уваги оглядам матчів Чемпіонату України та збільшенню кількості цікавих інтерв'ю. Наразі ми також працюємо над залученням нових експертів до студії «ПроФутбол»», - заявив керівник проекту «ПроФутбол» Степан Щербачов.

 

Зазначимо, що у суботу та неділю телеканал «2+2» здійснюватиме трансляцію ігор 1 туру Чемпіонату України: 13 липня о 19.20 «Дніпро» - «Арсенал», 14 липня  о 17.20 «Карпати» - «Ворскла» та о 19.30 «Динамо» - «Волинь», 15 липня о 19.45 «Металіст» - «Металург» (Донецьк).

 

Нагадаємо, що наприкінці липня «2+2» транслюватиме ігри третього кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів, а у серпні подальші матчі Ліги Чемпіонів та Ліги Європи.

 

Дивіться щонеділі о 21.30 футбольне аналітичне ток-шоу «ПроФутбол» на телеканалі «2+2». Відео-анонс можна переглянути тут.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба телеканалу «2+2»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6789
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду