Oll.tv запускає спільний проект з «Укртелекомом»

Oll.tv запускає спільний проект з «Укртелекомом»

5 Липня 2013
5857
5 Липня 2013
13:55

Oll.tv запускає спільний проект з «Укртелекомом»

5857
Oll.tv запускає спільний проект з «Укртелекомом»
Oll.tv запускає спільний проект з «Укртелекомом»

Із 9 липня компанії «Укртелеком» і «Діджитал Скрінз» (онлайн-кінотеатр oll.tv, що входить до «Медіа Групи Україна») запускають спільний проект. Сторони створять спеціальний ресурс для абонентів інтернет-доступу оператора, який, по суті, буде брендованою версією кінотеатру. Про це пише газета «Коммерсантъ-Украина» з посиланням на гендиректора oll.tv Євгена Абрамова.

 

«Укртелекому» належить найбільша в країні мережа доступу в інтернет під брендом «Ого!» (1,54 млн абонентів на кінець 2012 року, за даними дослідницької компанії E&C). Але не всі користувачі мережі до останнього часу могли безперешкодно дивитись контент oll.tv. «Тепер весь контент буде зберігатися на серверах провайдера, тому навіть абоненти тарифних планів з невисокою швидкістю доступу зможуть переглядати наші фільми в нормальній якості», - пояснює пан Абрамов.

 

До того ж протягом першого місяця доступ до нового ресурсу коштуватиме 1 грн, а в наступні - дешевше, ніж регулярні тарифи oll.tv (від 30 до 50 грн на місяць залежно від обраного пакета). За словами пана Абрамова, перегляд фільмів і програм абоненти «Укртелекому» зможуть оплачувати одним рахунком за послуги оператора. При цьому сторони будуть ділити доходи від абонплати, у яких саме співвідношеннях, вони не розкривають.

 

Новий проект стане першим досвідом співпраці «Укртелекому» з СКМ (володіє МГУ) після того, як у червні було оголошено про те, що СКМ купує 92,79% акцій оператора. Втім, за словами пана Абрамова, сторони вели переговори про співпрацю ще з початку року. У 2009-2011 роках «Укртелеком» збирався запустити власне телебачення і відеосервіс, проте пізніше в компанії заявляли, що через труднощі з ліцензуванням і переговори з правовласниками мають намір співпрацювати зі сторонніми сервісами.

 

У грудні 2012 року схожу угоду уклав інший онлайн-кінотеатр Megogo.net - з компанією «Київстар», другим за кількістю абонентів інтернет-провайдером у країні після «Укртелекому» (629,3 тис. абонентів на кінець 2012 року, за даними E&C). Оператор запропонував доступ до спільного кінотеатру абонентам тарифних планів з платою на 10-20 грн вище звичайної абонплати за інтернет-доступ. «Відтоді цією пропозицією скористалося близько 5 тис. клієнтів, але ми задоволені результатами», - розповів «Коммерсанту» прес-секретар «Київстару» Петро Іванов.

 

За словами маркетинг-директора Megogo.net Івана Шестакова, перші півроку співпраці компаній були тестовими, і послуга практично не просувалася на ринку. «Зараз ми готуємо нову схему співпраці», - додав він, не уточнивши подробиць.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - «Коммерсантъ»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5857
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду