Перший сезон «Великих перегонів» завершиться пост-шоу

Перший сезон «Великих перегонів» завершиться пост-шоу

1 Липня 2013
9478
1 Липня 2013
19:05

Перший сезон «Великих перегонів» завершиться пост-шоу

9478
Перший сезон «Великих перегонів» завершиться пост-шоу
Перший сезон «Великих перегонів» завершиться пост-шоу

У продакшні реаліті-квесту  «Великі перегони»,  який виходив на «1+1» з 13 квітня по 29 червня, було залучено 80 співробітників. Про це на прес-конференції, присвяченій закінченню першого сезону проекту, повідомили співзасновники Sister's Production  Вікторія Забулонська та Марина Городецька.

 

Зйомки ріаліті-шоу тривали 26 днів. Учасники проекту та знімальна група відвідали 8 країн, 20 міст, провели у повітрі 52 години.

 

У суботу, 6 липня, о 20.00 в ефір каналу «1+1»  вийде пост-шоу  «Великих перегонів». До заключної програми увійдуть епізоди, які не були показані у попередніх випусках ріаліті.  Із заключного епізоду глядачі також дізнаються, як змінилось життя учасників проекту після участі у квесті.

 

Переможниці проекту Валерія Нікіфорець та Богдана Примак витратять отриманий виграш у 500 000 гривень на відкриття власного ресторану.  Учасник команди спортсменів Ігор Давидов отримав запрошення від Sister's Production  з пропозиціюєю співпраці у медійних проектах. У коментарі «Детектор медіа» він сказав, що завжди хотів себе спробувати у ролі телеведучого і мріє наступного сезону стати ведучим «Великих перегонів».

 

Як  писала «Детектор медіа», канал «1+1» оголосив кастинг для участі у другому сезоні «Великих перегонів». Програму для каналу знову вироблятиме Sister's Production .

 

Наразі у продакшні триває робота над розробкою маршруту нового квесту. Можливо, до країн у яких герої виконуватимуть конкурсні завдання, увійде Україна, хоча продюсери шоу зазначають, що потрібно буде знайти у нашій країні таке місце, яке здивувало б і учасників проекту, і глядачів.

 

У Sister's Production  звертають увагу на те, що у ріаліті-квесту є дуже чіткий формат, тому принципових змін у проекті не очікується. Поки невідомо чи залишиться  Фоззі (справжнє ім'я - Олександр Сидоренко) ведучим проекту. Основну увагу у продакшні звертатимуть на підбір команд. «Головне, щоб у парах були стосунки, щоб була історія. Тільки такі пари зможуть дати глядачам щось більше, ніж картинку. У нашому проекті дуже велику роль грають відносини між людьми, емоції», -  коментує Марина Городецька.

 

Нагадаємо, реаліті-квест «Великі перегони» знятий за оригінальним форматом «The Amazing Race».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9478
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду