Канал XSPORT –  перші рекорди телеперегляду

Канал XSPORT – перші рекорди телеперегляду

26 Червня 2013
8545

Канал XSPORT – перші рекорди телеперегляду

8545
Канал XSPORT –  перші рекорди телеперегляду
Канал XSPORT –  перші рекорди телеперегляду

24 червня канал XSPORT досяг рекордних показників із моменту ребрендінгу. Так цього дня  рейтинг каналу склав 0,09%, частка - 0,85% (цільова аудиторія: чоловіки 21-55, міста 50 тис.+). Встановленню рекорду посприяла пряма трансляція першого дня матчів Вімблдону - найпрестижнішого та найстарішого тенісного турніру серії Великого Шолома. Нагадаємо, що 10 червня 2013 року в ефірі українського телебачення з'явився новий український мультиспортивний канал XSPORT, який прийшов на зміну каналу «Хокей», об'єднавши у сітці мовлення найяскравіші поєдинки топових видів спорту - хокею, баскетболу, легкої атлетики та великого тенісу.

 

Варто також додати, що показник рейтингу каналу XSPORT за перші два тижні ефіру зріс у чотири рази у порівнянні з показником каналу до його ребрендінгу і склав 0,04%, частка - 0,38% (цільова аудиторія: чоловіки 21-55, міста 50 тис.+).

 

За цей час особливою увагою телеглядачів користувалися трансляції тенісних матчів на Вімблдоні за участю української спортсменки Еліни Світоліної (рейтинг - 0,31%, частка - 1,22%) та швейцарця Роджера Федерера (рейтинг - 0,22%, частка - 1,62%). Значний внесок у рейтинги калану зробила пряма трансляція Командного чемпіонату Європи з легкої атлетики за участю української збірної (рейтинг - 0,21%, доля - 1,48%), де за підсумками турніру наша команда посіла шосте місце (цільова аудиторія: чоловіки 21-55, міста 50 тис.+).

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, що здійснює GFK Ukraine та компанія Комунікаційний альянс (моніторинг) надані телеканалом «XSPORT». Дані розраховані для вибірки: чоловіки віком від 21 до 55 років, що проживають в містах 50 тис. мешканців і більше. Дані за 24 червня - overnight. Дані за перші два тижні ефіру каналу «XSPORT» - дані за період з 10 по 24 червня включно. Дані до ребрендінгу каналу - дані за період з 27 травня по 9 червня. Дані надані за показниками рейтинг% (rat%) і частка% (shr%). Детальніше по показникам в глосаріях GFK або ІТК.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба телеканалу ХSPORT
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8545
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду