Star media знімає детективний серіал та комедію

Star media знімає детективний серіал та комедію

26 Червня 2013
8223
26 Червня 2013
12:19

Star media знімає детективний серіал та комедію

8223
Star media знімає детективний серіал та комедію
Star media знімає детективний серіал та комедію

Тривають зйомки нових проектів групи компаній Star Media -  детективу «Танці маріонеток» та романтичної комедії «Бідолашна LIZ», повідомляє прес-служба Star Media.

 

До 10 липня у Москві триватимуть зйомки чотирьохсерійного детективу «Танці маріонеток». Продашн виробляє серіал на замовлення російського телеканалу «Домашний».

 

У детективі йтиметься про дівчину Юлю, яка влаштувалась на роботу домогосподаркою до старенької Марти Рудольфівни, щоб втілити в життя свій задум. В цей час детективи отримують замовлення від бізнесмена Тагоєва на розшук його дочки. Детективи не тільки знайшли дівчину, але й довідалась про її наміри, які злякали досвідчених слідчих.

 

Автор сценарію Катерина Костикова, режисер-постановник В'ячеслав Лавров, художній постановник Світлана Смирнова, оператор-постановник Олександр Єфошкін, виконавчий продюсер Філіп Бруснікін, продюсери Влад Ряшин, Дар'я Лаврова, Наталя Білан, Наталія Короткова.

 

Головні роли виконують Олексій Секірін, Сергій Колешня, Ганна Каменкова, Марія Палей, Ольга Смирнова, Кирило Кяро, Марія Сурова, Ксенія Громова, Олена Глєбова, Микола Сахаров, Алла Іванцова.

 

Романтична комедія «Бідолашна LIZ» розповідає історію кохання сержанта канадської поліції Джо Соколоффа та красуні з Кубані Лізи. Головний герої приїздить в Росію, щоб виконати останню волю своєї бабуся. Відставши від потяга, тридцятирічний Джо залишається у маленькому кубанському селі, в якому закохується у Лізу.

 

Автори сценарію Олена Зуєва, Леонора Пащенко, режисер-постановник Олексій Лісовець, художній-постановник Олександр Якимів, оператор-постановнк Василь Бородін, виконавчий продюсер Вадим Жук, продюсери Влад Ряшин, Лариса Журавська.

 

Головні роли виконують Марія Машкова, Антон Пампушний, Ніеле Сережнікова, Олександр Данильченко, Ліна Будник, Дмитро Лаленков, Катерина Кістень, Любов Тимошевська, Микола Боклан, Галина Корнєєва, Микола Олійник.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», компанія  Star Media наразі знімає два серіали у Росії - два 8-серійних фільми «Тихе полювання» та «Маша у законі-2».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8223
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду