Телеканал Star TV запустив проект «День артиста у Click show»

Телеканал Star TV запустив проект «День артиста у Click show»

20 Травня 2013
7388
20 Травня 2013
12:59

Телеканал Star TV запустив проект «День артиста у Click show»

7388
Телеканал Star TV запустив проект «День артиста у Click show»
Телеканал Star TV запустив проект «День артиста у Click show»

Музичний канал Star TV запустив новий проект «День артиста у Click show» на базі денного прямого ефіру. Про це повідомляє PR-відділ телеканалу.

 

Формат проекту - живі виступи виконавців українського шоу-бізнесу у прямому ефірі Star TV та інтерактивне спілкування з їх прихильниками в студії. Шоу транслюється у будні з 16.00 до 19.00.

 

Цикл «День артиста у Click show» почався зі спілкування з гуртом «АнтитілА» та їх шанувальниками з нагоди п'ятиріччя творчості гурту. Музиканти виконали свої найкращі треки в прямому ефірі, а на додачу Star TV показав архівні відео гурту та розіграв призи для шанувальників. Відео «Дня гурту «АнтитілА» можна переглянути на сайті телеканалу.

 

Іншими гостями Click show стали виконавці Igor Sirodzha, MAKHNO project, NaVidminu, NUTEKI. На початку червня учасниками проекту «День артиста у Click show» стануть музиканти з гурту The Maneken, які наживо представлять свій новий альбом Portrait.

 

Click show - денний прямий ефір на Star TV у будні з 16.00 до 19.00. Музичні кліпи чергуються з прямими включеннями зі студії, а живе спілкування з глядачами відбувається не лише в кадрі, а й на сторінках STAR TV в мережі Інтернет. Star TV - загальнонаціональний музичний, молодіжний і соціальний канал. Телеканал транслюється в цифрових, супутникових і кабельних мережах та входить до універсального пакету безкоштовних каналів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7388
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду