Альтман радить Кагаловському йти до суду, якщо є претензії

25 Квітня 2013
7017
25 Квітня 2013
15:52

Альтман радить Кагаловському йти до суду, якщо є претензії

7017
Альтман радить Кагаловському йти до суду, якщо є претензії

Американський бізнесмен українського походження Олександр Альтман, який називає себе новим кінцевим бенефіціаром телеканалу ТВі, вважає, що попередній інвестор ТВі Костянтин Кагаловський має йти до суду, якщо має якісь претензії з приводу зміни власності каналу. Про це він заявив на прес-конференції 25 квітня.

 

Коментуючи слова пана Кагаловського про те, що документи були сфальсифіковані, пан Альтман сказав: «Це з області: "Тримай злодія". Довести це можна законно, в суді, як це зробив Гусинський».

 

Пан Альтман уточнив, що він не має наміру судитися з Кагаловським: «Чому я повинен подавати позови до Кагаловського? Ми зробили все законно. Якщо він має до нас якісь претензії, він може подавати позови. А у мене до нього позовів ніяких немає», - сказав він.

 

Водночас він передбачає, що суди будуть, тому не хоче розкривати всіх нюансів того, яким чином проходила зміна власності, тому що це може бути використано в суді.

 

Як відомо, 23 квітня на сайті каналу ТВі з'явилося повідомлення про те, що генеральним директором призначено Артема Шевченка, а новим інвестором став американський бізнесмен українського походження Олександр Альтман.

 

Багаторічний інвестор ТВі Костянтин Кагаловський і гендиректор Наталія Катеринчук заявили про рейдерське захоплення каналу, при цьому пан Кагаловський пообіцяв протягом доби повернути собі актив.

 

Олександр Альтман заявив, що він став кінцевим бенефіціаром ТВі, збільшивши свою частку в компанії, що володіє каналом, з 1% до 95%.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7017
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду