Перший національний поновлює вихід в ефір «Дитячого кінозалу»

16 Квітня 2013
5245
16 Квітня 2013
13:14

Перший національний поновлює вихід в ефір «Дитячого кінозалу»

5245
Перший національний поновлює вихід в ефір «Дитячого кінозалу»

20 квітня Перший національний починає показ телевізійного проекту «Дитячий кінозал». Першим у рамках цього проекту вийде в ефір фільм «Сніданок на траві».

 

Ефір дитячого кінозалу почнеться у суботу о 11.55. «Сніданок на траві» - двосерійний художній фільм Миколи Александровича за мотивами оповідань Анатолія Черноусова. Головні ролі у стрічці виконують Сергій Проханов, Валентина Тализіна, Олександр Дем'яненко, музику написав Володимир Шаїнський.

 

Перший національний вважає «Дитячий кінозал» унікальним проектом, який поєднує традиції і актуальні цінності. Глядачі побачать у програмі дитячі фільми, які  стали класикою. Ведучим дитячого кінозалу буде  «суперагент Пончик 007», які буде розповідати цікаві факти про стрічку.

 

«Дитяче мовлення було і залишається одним із найважливіших напрямів роботи Національної телекомпанії України. "Дитячий кінозал" - один із проектів Першого національного, який допоможе пояснювати дітям життєві істини на прикладі улюблених кінострічок, на яких виросло не одне покоління. Також нагадаю, що в листопаді цього року НТКУ прийматиме Дитячий пісенний конкурс "Євробачення" і докладе всіх зусиль, щоб конкурс пройшов на найвищому рівні й сподобався і учасникам, і шанувальникам», - сказав т. в. о. генерального директора Національної телекомпанії України Олександр Пантелеймонов.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у новому весняному телесезоні Перший національний запускає або відновлює кілька дитячих проектів - «Кумири та кумирчики», «Дитячий кінозал» та «Граємо в армію».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5245
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду