Львівський медіафорум обговорить світові тренди у ЗМІ

Львівський медіафорум обговорить світові тренди у ЗМІ

21 Березня 2013
8212
21 Березня 2013
14:31

Львівський медіафорум обговорить світові тренди у ЗМІ

8212
Львівський медіафорум обговорить світові тренди у ЗМІ
Львівський медіафорум обговорить світові тренди у ЗМІ

Перший Львівський медіафорум відбудеться 29-31 травня 2013 року на «Арені Львів». Про це повідомляє прес-служба Індустріального Телевізійного Комітету (ІТК).

 

Львівський медіафорум спрямований на розвиток журналістики в Україні та виховання нової генерації журналістів. Серед його організаторів: ГО «Львівський медіафорум», Школа журналістики Українського католицького університету за підтримки Львівської міської ради, Індустріального Телевізійного Комітету та Колегіуму Східної Європи (Польща).

 

Головною темою першого медіафоруму буде: «Куди йдуть медіа світу і чи встигне за ними Україна»? На форум приїдуть топ-спікери з України, Росії, Польщі, США, Швеції.

 

Цьогорічний захід розгляне світові тренди в медіа, тенденції в стандартах журналістики та управління медіа-структурами.

 

Тему «Медіа майбутнього» розкриватимуть такі спікери як: Денис Казанський (журналіст інтернет-видання «Остров», блогер), Костянтин Квурт (Інтерньюз Україна), Максим Саваневський (watcher.com.ua), Назар Панчишин (1+1 медіа), Павло Шеремета (Президент Київської школи економіки), Леонід Цодіков (Український медіа холдинг), Роман Кульчицький, Анатолій Бондаренко (Texty.org.ua), Сергій Рахманін («Дзеркало тижня»). Також очікується виступ спікера зі США з темою: «Наступна велика річ в медіа після Facebook» та представників шведських медіаінституцій».

 

Адам Міхнік (Gazeta Wyborcza, Польща) приїде з лекцією «Яких журналістів потребують молоді демократії?»

 

Тематику медіастандартів допомагатимуть розкрити провідні медійники України, Росії та Польщі: Павел Решка (Tygodnik Powszechny), Наталія Лігачова («Детектор медіа»), Валерій Калниш («Комерсант Україна»), Мустафа Найєм («Українська правда»), Віталій Лєйбін («Русский репортер»), Зураб Аласанія (MediaPort), Роман Вінтонів («1+1 медіа»), Андрій Куликов (ICTV), Вахтанг Кіпіані («Історична правда»), Василь Расевич (шеф-редактор з публікацій ZAXID.NET).

 

Цікавим для медіаменеджерів буде останній день форуму: нові тренди  в управління медіа. Участь в цьому дні візьмуть керівники успішних медіапроектів та незалежні експерти: Вікторія Сюмар (Інститут масової інформації), Марцін Войцеховскі (Фонд міжнародної солідарності, Польща), Роман Андрейко (ТРК «Люкс», Телеканал новин «24»), Катерина Котенко (Індустріальний Телевізійний Комітет), представник Українського медіа холдингу, Ярослав Пахольчук (1+1 медіа), представник ТРК «Україна», Сергій Тихий («Крымская газета»). Цікавою дискусією буде: «Чи можуть регіональні медіа бути якісними і конкурентноспроможними?», в якій візьмуть участь різних українських видань: Параска Дворянин (ТРК «Люкс»), Наталія Балюк (Високий Замок), Дмитро Добродомов (ZIK).

 

Для участь у Львівському медіафорумі необхідно акредитуватися на сайті lvivmediaforum.com.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8212
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду