Телеканал Business купив Сергій Арбузов?

Телеканал Business купив Сергій Арбузов?

19 Березня 2013
17439
19 Березня 2013
12:31

Телеканал Business купив Сергій Арбузов?

17439
Телеканал Business купив Сергій Арбузов?
Телеканал Business купив Сергій Арбузов?

Руслан Демчак, власник Ukrainian Business Group (UBG), продав телеканал Business Сергію Арбузову. Про це повідомляють власні джерела «Детектор медіа».

 

Наразі керівник медіанапрямку компанії UBG Артем Ткачов не підтверджує і не спростовує цю інформацію.

 

Нагадаємо, на початку березня сайт «Медіабізнес» написав про те, що Business отримав нового власника - за версією видання, людину наближену до депутата та сина президента Олександра Януковича.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», в жовтні минулого року пропозицію щодо купівлі каналів медіанапрямку Ukrainian Business Group (телеканали Business, Ukrainian Fashion, «A-One Україна», Dobro TV і Z) було надіслано близько 100 претендентам, серед них - російські та українські медіагрупи, зокрема це «1+1» та «Медіа Група Україна».

 

Медіабізнес групи пан Ткачов оцінював у $ 12 млн. При цьому загальна сума інвестицій у медіанапрям, за його словами, становила близько $ 16 млн, з яких велика частина - технічне забезпечення.

 

За інформацією газети «Коммерсантъ. Украина», власник Ukrainian Business Group (UBG) Руслан Демчак найдорожче оцінював канал Business, пропонуючи купити його за $ 10 млн. Телеканал Ukrainian Fashion був оцінений в $ 1 млн, A-One і Dobro TV - по $ 500 тис.

 

Як відомо, з осені 2012 Руслан Демчак перебував у СІЗО за підозрою у легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом. В кінці лютого 2013 власник Ukrainian Business Group вийшов із СІЗО.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17439
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Савва
4049 дн. тому
А что, кроме Арбузова никто не мог купить? Это как раньше только про Ахметова писали, модно было, так теперь Арбузов стал "модным"? Хоть бы уж сами проверяли, какие из этих жаренных фактов на самом деле хоть чуть-чуть к реальности относятся.
kjbavnlk/,
4049 дн. тому
уже три недели на канале нет менеджмента... старых сняли новых неназначили
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду