Борис Фуксман даватиме свідчення у справі щодо прав власності на «1+1»

2 Червня 2006
1324
2 Червня 2006
17:32

Борис Фуксман даватиме свідчення у справі щодо прав власності на «1+1»

1324
Борис Фуксман даватиме свідчення у справі щодо прав власності на «1+1»

Сьогодні в Печерському райнному суді Києва продовжився розгляд справи за позовом Ігоря Коломойського до Олександра Роднянського щодо визнання прав власності на частку у статутному фонді «1+1».

У судовому засіданні, окрім позивача і відповідача, третьою стороною виступає іноземна компанія «Інтер-медіа». Як раніше повідомляла ТК, за інформацією ТОВ „1+1”, її власниками є: компанія Сentral Мedia Еnterprises (60% статутного фонду), а також Олександр Роднянський і Борис Фуксман (по 20% кожний). Але голова ради директорів каналу Олександр Роднянський має право розпоряджатися 70% „1+1”, інші 30% знаходяться у власності дочірньої кoмпанії СМЕ - „Інтер-медіа”.

Сьогоднішнє судове засідання розпочалось з вивчення нового документу – офіційної роздруківки з торгового реєстру м.Дюссельдорф, поданої у вівторок  представником позивача Карташовим. Нагадаємо, що документ мав підтвердити обсяг повноважень Бориса Фуксмана як представника ТОВ „Іновафілм”, яка є засновником компанії „Інтермедіа”. Представники третьої сторони намагалися заперечити проти рішення суду долучити цей документ до справи, а також висловили сумніви стосовно повноти його перекладу. Крім того, представники відповідача та третьої сторони вважають, що поданий В. Карташовим документ не визначає прав та обсягів повноважень пана Фуксмана у ТОВ „Іновафілм”. Представник О. Роднянського в суді Конопольський подав клопотання про виклик до суду Бориса Фуксмана в якості свідка.

Суд задовільнив це клопотання. За словами представників відповідача і третьої сторони, Борис Фуксман має прибути до України в наступний вівторок або середу. У свою чергу, представник відповідача Конопольський заявив, що сьогодні в перерві судового засідання він мав телефонну розмову з Б. Фуксманом, і той запевнив, що готовий і навіть бажає давати свідчення.

У судовому засіданні зроблено перерву до 11 год. 8 червня. Саме тоді заслухають Б. Фуксмана в якості свідка. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1324
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду