У першому читанні прийнято Закон „Про рекламу”

3 Квітня 2003
703
3 Квітня 2003
19:15

У першому читанні прийнято Закон „Про рекламу”

703
Сьогодні о 18 годині Верховна Рада прийняла у першому читанні Закон „Про рекламу”. Депутатам було запропоновано три варіанти закону: перший -- депутата Турчинова, другий -- Черновецького і третій – Артеменка. За основу був прийнятий закон під редакцією депутата Артеменка. „За” проголосувало 343 депутата, „проти” – 31.
У першому читанні прийнято Закон „Про рекламу”
Як зазначив Микола Баграєв, „це рішення парламенту свідчить про те, що в нашій редакції закону вдалося передбачити інтереси усіх суб`єктів рекламного ринку, в тому числі й споживачів”. В своєму коментарі Юрій Артеменко висловив думку, що „рішення Ради дозволить в майбутньому створити передумови до поліпшення якості ЗМІ, а також захищеності українського інформаційного простору".

Інформація "Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
703
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду