В Linea 12 -- новый креативный директор

3 Квітня 2003
913
3 Квітня 2003
13:39

В Linea 12 -- новый креативный директор

913
Джон Олдфилд, приглашенный на Киевский Международный Фестиваль рекламы в качестве председателя жюри конкурса печатной рекламы и рекламной фотографии, за 2 месяца до начала фестиваля кардинально меняет место работы. На смену должности креативного директора в рекламном агентстве Saatchi & Saatchi в Саудовской Аравии пришла должность креативного директора в украинском рекламном агентстве Linea 12/McCann Erickson.
В Linea 12 -- новый креативный директор
Англичанин Джон Олдфилд работает в рекламном бизнесе уже 25 лет. На его счету награды за рекламные кампании, разработанные для Procter & Gamble, Philips, Toyota, KLM Airlines.

Джон работал креативным директором с такими международными сетевыми агентствами как Ogilvy & Mather, BBDO и Saatchi & Saatchi.

Уже успев поработать в Англии, Новой Зеландии, Австралии, Гонконге, Индонезии, Украине, Венгрии и Саудовской Аравии, Джон Олдфилд опять прибыл в Украину.

На фестивале Джон Олдфилд будет не только работать в жюри, но и проведет мастер-класс «Advertising:will we ever be able to guarantee success?» (“Реклама: всегда ли мы способны обеспечить успех?”).

По информации пресс-релиза КМФР
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
913
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду