Комітет ВР з питань свободи слова рекомендує парламенту прийняти нову редакцію закону

20 Лютого 2003
550
20 Лютого 2003
16:43

Комітет ВР з питань свободи слова рекомендує парламенту прийняти нову редакцію закону

550
Комітет Верховної Ради з питань свободи слова та інформації рекомендував парламенту прийняти нову редакцію Закону України "Про рекламу", внесений народними депутатами - членами профільного комітету Юрієм АРТЕМЕНКОМ, Миколою БАГРАЄВИМ та Олександром ОМЕЛЬЧЕНКОМ.
Комітет ВР з питань свободи слова рекомендує парламенту прийняти нову редакцію закону
Як повідомили УНІАН в інформаційному управлінні Верховної Ради, на засіданні зазначалося, що у документі враховані численні пропозиції, які надійшли від народних депутатів, фахівців у сфері реклами, громадських організацій. Остаточно узгоджений документ члени комітету підтримали більшістю голосів. Він відповідає європейським законодавчим підходам у галузі реклами, вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення.

Члени комітету також рекомендували парламенту відхилити проект закону про внесення змін до Закону "Про друковані засоби масової інформації (пресу) в Україні (щодо порядку надсилання обов'язкових примірників періодичних видань), поданий Кабінетом Міністрів.

Комітет також запропонував відхилити проект закону про парламентську більшість і парламентську опозицію. На думку членів комітету, він порушує конституційні норми.

Після обговорення законопроектів про інформацію персонального характеру та про захист персональних даних комітет прийняв рішення запропонувати профільному Комітету - з питань науки і освіти - об'єднати два законопроекти в один, оскільки вони законодавчо унормовують одну проблему.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
550
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду