Discovery запустив Eurosport 4К в Україні (ОНОВЛЕНО)

Discovery запустив Eurosport 4К в Україні (ОНОВЛЕНО)

23 Липня 2021
2871
23 Липня 2021
15:51

Discovery запустив Eurosport 4К в Україні (ОНОВЛЕНО)

2871
Discovery та Megogo також оголосили про продовження партнерства.
Discovery запустив Eurosport 4К в Україні (ОНОВЛЕНО)
Discovery запустив Eurosport 4К в Україні (ОНОВЛЕНО)

Discovery 20 липня запустив Eurosport 4K, як частину discovery+, на платформі Megogo в Україні.

«Як преміальний канал з ультрависокою чіткістю зображення Eurosport 4K покаже найкращі моменти Олімпійських ігор у Токіо. Глядачі зможуть побачити церемонії відкриття та закриття Олімпіади, а також у прямому ефірі спостерігати за видовищними змаганнями. Для цього Eurosport 4K пропонує у чотири рази більшу кількість пікселів та вдвічі кращу роздільну здатність у порівнянні зі стандартним Full HD», – йдеться в повідомленні.

Окрім Олімпійських ігор у Токіо, Eurosport 4K протягом року також транслюватиме інші спортивні події, серед яких – Відкритий чемпіонат США та Зимові Олімпійські ігри. 

«Ми справді пишаємось тим, що завдяки нашій співпраці вперше в Україні лінійний телевізійний канал транслюватиме цілодобово у форматі 4K», – сказав головний директор з питань інновацій Megogo Іван Шестаков.

Канал доступний на Megogo за передплатами «Максимальна» та «discovery+».  Discovery та Megogo також оголосили про продовження партнерства.

Спершу в новині йшлося, що канал доступний безкоштовно для всіх абонентів Megogo з базовим пакетом, однак пізніше пресслужба Discovery відкликала цей реліз. 

Нагадаємо, на початку грудня 2020 компанія Discovery оголосила про плани запустити новий розважальний стримінговий сервіс Discovery+ в понад 25 країнах. У тому числі, Discovery+ почав працювати для абонентів Megogo: в Україні, Білорусі, Молдові, Литві, Естонії, Грузії, Вірменії, Азербайджані, Узбекистані, Туркменістані, Таджикистані, Киргизстані та Казахстані.

У квітні 2021 року Discovery повідомив про запуск нових форматів до Олімпійських ігор у Токіо

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2871
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду