«1+1 медіа» запустила мовлення каналів групи «Континент» на власному аплінку

«1+1 медіа» запустила мовлення каналів групи «Континент» на власному аплінку

4 Грудня 2020
3214
4 Грудня 2020
11:17

«1+1 медіа» запустила мовлення каналів групи «Континент» на власному аплінку

3214
1 грудня 2020 року група «1+1 медіа» запустила супутникове мовлення телеканалів «Трофей», «Терра», «Наука» та «Фауна» групи «Континент» на своєму аплінку.
«1+1 медіа» запустила мовлення каналів групи «Континент» на власному аплінку
«1+1 медіа» запустила мовлення каналів групи «Континент» на власному аплінку

Про це повідомляє пресслужба групи.

Сигнали телеканалів захищено системою умовного доступу Verimatrix.

Портфоліо групи з надання послуг з доставки сигналів телеканалів на супутник Astra4A, кодування супутникового сигналу для партнерів налічує 25 телеканалів.

«1+1 media вже більше п’яти років надає послуги супутникового мовлення як телеканалам групи, так і партнерам медіаринку з використанням найсучаснішого обладнання та кваліфікованого персоналу. Сподіваємося і надалі забезпечувати високу якість послуг та сучасний сервіс, задовольняти потреби клієнтів», – говорить Андрій Мальчевський, директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення «1+1 меда».

Раніше співвласник нішевих телеканалів і заступник директора «Континент ТВ» Анатолій Сальнік розповідав «Детектор медіа», що компанія вирішила співпрацювати з «1+1», щоб не купувати базове обладнання. «Медіагрупа надає нам послуги кодування каналів. Для цього потрібне базове обладнання, воно встановлюється на аплінку та в апаратній. Воно досить дороге, і ми вирішили, що немає сенсу його купувати й краше увійти в партнерство з однією з медіагруп. За якістю та ціною послуг «1+1 медіа» виявився для нас найбільш вигідним партнером щодо надання таких послуг. Але в нас є віддалений доступ до CAM-модулів, і ми самі керуємо базою передплатників», - сказав він.

Нагадаємо, 8 вересня дистрибуторська компанія «Континент ТВ» закодувала на супутнику сигнал своїх телеканалів «Трофей», «Терра», «Наука», «Фауна». Це нішеві розважально-пізнавальні канали: «Трофей» присвячений мисливству та риболовлі, «Терра» – подорожам, «Наука» – відкриттям та інноваціям, «Фауна» – природі. Партнером «Континент ТВ» у процесі кодування стала група «1+1 медіа».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3214
Читайте також
09.03.2021 15:10
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
7 990
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду