Новорічний калейдоскоп на 5 каналі

30 Грудня 2003
1354
30 Грудня 2003
17:00

Новорічний калейдоскоп на 5 каналі

1354
Новий рік у телевізійному просторі час коли канали набувають максимальної робочої форми. Час коли прораховані всі плюси і мінуси розпочатого чергового сезону. Час коли робляться подарунки.
Новорічний калейдоскоп на 5 каналі
5 канал на перехресті 2003-2004 років підготував свій подарунок глядачам. Початок покладений 24 грудня акцією “Ні дня без подарунку”. Акція на 5 каналі є безсовісно щедрою, на відміну від всього ігрового промоушену, якій створюють компанії різних напрямків та сфер діяльності, на відміну , навіть від Діда Мороза, який за подарунок вимагає віршик або пісню. 5 канал не вимагає нічого, лише ім’я, контактний телефон та адресу для отримання подарунку. Серед партнерів акції є представники цікавих, популярних та вагомих ЗМІ. Реєструйтеся, дзвоніть, пишіть на 5 каналі вас чекає цікава, яскрава і головне чесна гра.

Готуючись до Нового року та аналізуючи все що було зроблено з моменту народження 5 каналу – 1 вересня 2003 року, було зроблено висновок, що головною “фішкою” каналу стала тісна співпраця з відомими діячами різних галузей: політика і шоу-бізнес, театр і цирк, астрологія і педагогіка тощо. Також 5 канал відзначається активною підтримкою всіх проявів українського мистецтва і зокрема якісної української музики. У передноворічний день 31 грудня, а також в саму новорічну ніч творча команда 5 каналу вирішила поєднати всі характерні якісні відмінності каналу в єдиний новорічний калейдоскоп.

Динамічна атмосфера у денному проекті “5 елемент” , дозволяє створити нескінченну череду веселощів, жартів та сюрпризів у прямому ефірі.

5 канал - канал для всієї родини, і тому найменші наші глядачі не залишилися поза увагою. Улюблені новорічні мультфільми стануть для них справжнім подарунком.

Новорічний новостійний єфір також виявиться святковим, та несподіваним, як можна зробити з новин свято дивіться на 5 каналі 31 грудня.

І головною подією Новорічного калейдоскопу на 5 каналі стане святковий концерт групи “Океан Ельзи” у палаці культури “Україна”, поєднаний з привітаннями всіх друзів партнерів 5 каналу, та беззаперечних улюбленців публіки, серед них: Олександр Пономарьов, Таїсія Повалій, група “Грін Грей”, Наталка Могилевська, група “Таліта Кум” и багато інших.

Тож приєднуйтесь до Новорічного свята на 5 каналі.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1354
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду