hromadske запустило оновлену платну модель членства

hromadske запустило оновлену платну модель членства

13:35,
16 Жовтня 2020
4921

hromadske запустило оновлену платну модель членства

13:35,
16 Жовтня 2020
4921
hromadske запустило оновлену платну модель членства
hromadske запустило оновлену платну модель членства
Отримані кошти медіа спрямовуватиме на розвиток ютуб-каналу, промо, покращення роботи сайту та розбудову соціальних мереж.

hromadske запустило оновлену платну модель членства – «Друзі hromadske», яка передбачає більш тісну взаємодію редакції з аудиторією. Про це медіа повідомило 16 жовтня.  

У системі «Друзі hromadske» читачі матимуть можливість регулярно спілкуватися з авторами матеріалів, братимуть участь у виробленні контенту, отримуватимуть щомісячні подарунки, зможуть відвідувати прямі ефіри та приходити на екскурсію в редакцію.

Медіа пропонує обрати один з трьох рівнів підтримки:

  • «друг» коштує 50-249 гривень/ місяць і включає доступ до закритого телеграм-чату «Друзі hromadske» та розсилки «Як наші справи?»;
  • «партнер» коштує 250-499 гривень/ місяць і включає доступ до закритого телеграм-чату «Друзі hromadske», розсилки «Як наші справи?», щотижневої розсилки «Гро рекомендує», щомісячний подарунок-сюрприз (книги, сертифікати, послуги);
  • «родина» коштує від 500 гривень/ місяць і включає доступ до закритого телеграм-чату «Друзі hromadske», розсилки «Як наші справи?», щотижневої розсилки «Гро рекомендує», щомісячний подарунок-сюрприз (книги, сертифікати, послуги), подарунок – актуальний мерч, після карантину – екскурсію до редакції.

«Наша аудиторія вже багато років нас фінансово підтримує і вболіває за наші успіхи. Ми хочемо приносити їй ще більше користі і віддячувати не тільки якісними матеріалами. Тому hromadske оновило свою модель членства. Я сподіваюся, що в такий спосіб ми розширимо спільноту людей, які цінують незалежну журналістику, і врешті це допоможе нам не лише міцно стояти на ногах, а й системно розвиватися», – сказала СЕО медіа Юлія Банкова.

Отримані кошти hromadske спрямовуватиме на розвиток ютуб-каналу, промо, покращення роботи сайту, розбудову соціальних мереж, а також на покриття інших витрат, необхідних для існування організації.

hromadske в квітні 2020 року очолила Наталія Гузенко. 2 квітня «Громадське» створило об’єднану редакцію, творчий колектив медіа поділили на блоки в залежності від дистрибуції контенту – за них відповідали два заступники головного редактора Владислав Азаров та Анастасія Станко. 5 серпня 2020 року Настя Станко стала головною редакторкою об’єднаної редакції hromadske, замінивши на цій посаді Наталію Гузенко. 

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду