Анонси художніх фільмів на каналі “НБМ”

5 Лютого 2003
1255
5 Лютого 2003
16:07

Анонси художніх фільмів на каналі “НБМ”

1255
на тиждень з 3 по 9 лютого 2003 року на тиждень з 3 по 9 лютого 2003 року
Анонси художніх фільмів на каналі “НБМ”
Понеділок, 3 лютого, 22:00

Художній фільм “Доля левів”

Детектив

Режисер: Жан Лар’яг

У ролях: Шарль Азнавур, Робер Оссейн

Як часто злочинцям не вистачає польоту фантазії! У відомого письменника Еріка Шамбона уяви - хоч відбавляй. Він планує ідеальне пограбування банку, що проходить досить успішно. Але на цьому геніальний сценарій закінчується. Далі у авторські права вступає саме життя, оточуючи героя персонажами нового сюжету, у якому він (Шамбон) – маріонетка долі, а погоні, трупи, кіллери і поліція - реальні, як і саме життя.



Вівторок, 4 лютого, 22:00

Художній фільм “Чорне сонце”

Пригоди

Режисер: Дені де Ла Патільєрі

У ролях: Мішель Мерсьє, Даніель Желі

Крістін Роджер їде до Африки, щоб розшукати свого брата Гая. Тим часом Гай мешкає в селищі Томборе, заселеному колишніми нацистами й убивцями. Він дуже шкодує через те, що під час війни перейшов на бік ворогів. Щоб змусити свого брата діяти, Крістін знайомиться з Ерджі, безсовісним авантюристом, але той надсилає до нього убивць. Чим усе завершиться? Можна лише додати, що Крістін вдасться втекти з льотчиком, у якого вона закохана…



Середа, 5 лютого, 22:00

Художній фільм “Таксі”

Комедійний бойовик

Режисер: Жерар Піресс

У ролях: Самі Насері, Фредерік Д’юфенталь

Режисером картини "Таксі" став відомий профі з автогонок і автор багатьох рекламних роликів про швидкісні автомобілі - Жерар Піресс, а сценарій до фільму написав геніальний Бессон.. До речі, Люк Бессон у черговий раз торкнувся дещо містичної для себе теми - Пежо і Мерседес! Причому, за кермом Пежо сидить, як і належить, простий французький хлопець Даніель (якого грає простий арабський хлопець Самі Насері), а на Мерседесах ганяють прості німецькі хлопці, на вигляд - справжні неонацисти. Тому вони, звичайно ж, повинні програти зі своїми Мерседесами простому французькому хлопцю на шикарному Пежо. Власне, це питання і вирішується протягом усього фільму: хто кого переграє і що переможе - мир, дружба, Франція, прекрасне вино і сексапильні дівчата, чи мерзенні арійські хлопці на своїх чортових Мерседесах. Напрочуд рівний, легкий і динамічний, фільм "Таксі" виявився найбільш успішним у світовому прокаті франкомовним фільмом. До речі, Німеччина цю картину придбала першою.



Четвер, 6 лютого, 22:00

Художній фільм “Багатій”

Пригоди

Режисер: Жозе Джованні

У ролях: Ліно Вентура, Бернар Жіродо, Клаудіа Кардінале, Беатріс Ван Тіль, Пьєр Фраг

На золоту копальню в горах Канади скоєно напад. Одному з робітників поталанило більше, аніж іншим. Альдо (Ліно Вентура) не лише вдалося залишитися в живих, але і обвести бандитів навколо пальця. Тепер він поспішає подалі від цього місця, щоб сховати шухляди з золотом, а через місяць повернутися в ці глухі місця разом із друзями.





П'ятниця, 7 лютого, 22:00

Художній фільм “Трістана”

Драма

Режисер: Луїс Бунюель

У ролях: Катрін Деньов, Фернандо Рей, Франко Неро

Іспанія, 1929 рік. Після смерті матері вісімнадцятирічна Трістана (Деньов) переїжджає в Толедо до свого дядька, дона Лопе (Рей), якого всі вважають вільнодумцем. Незабаром він спокушає дівчину, але для Трістани зв'язок зі старим чоловіком стає обтяжливим. Вона закохується в молодого художника Орасіо (Неро), і від’їжджає разом з ним.



Субота, 8 лютого, 21:00

Художній фільм “Диваки”

Ексцентрична трагікомедія

Режисер: Ельдар Шенгелая

У ролях: Аріадна Шенгелая, Дато Жгенті, Борис Ціпурія, Василій Чхеідзе

Герої фільму, Старий і Юнак, які протиставляють себе світові дріб'язкових прагматиків, одержимі ідеєю створення літального апарата. Переживши безліч неймовірних і кумедних пригод, вони все-таки здійснюють свій план, на здивування мешканцям крихітного провінційного містечка…



Неділя, 9 лютого, 21:00

Художній фільм “Реванш”

Комедія

Режисер: Пьєр Ларі

У ролях: Ані Жірардо, Віктор Лану, Клод Річ

Жанна, автор детективних романів, отримує премію. Її чоловік, поліцейський, який займається боротьбою з бандитизмом, видає її книги за свої. Щоб провчити його, Жанна і її подруга Анна вирішують пограбувати Паризьку центральну пошту.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1255
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду