Анонси художніх фільмів на каналі “НБМ”

11 Листопада 2002
1718
11 Листопада 2002
19:06

Анонси художніх фільмів на каналі “НБМ”

1718
на тиждень з 11 по 17 листопада 2002 року Понеділок, 11 листопада, 11:30
Анонси художніх фільмів на каналі “НБМ”
Художній фільм “ДЗВОНЯТЬ, ВІДКРИЙТЕ ДВЕРІ!”

Кіноповість

Режисер: А. Мітта

У ролях: Олена Проклова, Р. Биков, В. Бєлокуров, Вітя Косих, Оля Семенова, І. Саввіна, А. Максимова

Про пригоди дванадцятирічної дівчинки, яка шукає зачинателів піонерського руху, і її перших розчаруваннях у житті. А ще – про її зустрічі з дивними, звичайними і незвичайними людьми, один із яких навчив її інакше ставитися до оточуючого світу. Перша роль у кіно Олени Прокловой..

Понеділок, 11 листопада, 22:00

Художній фільм “ВИБІР ЗБРОЇ”

Детектив

Режисер: Алан Корно

У ролях: Верб Монтан, Жерар Депардьє, Катрін Деньов, Мішель Калабру

Ноель, літній шахрай, що довго жив за законами злочинного світу, вирішує жити чесно, але погоджується дати у себе вдома притулок Міккі, злочинцеві у розшуку. Якось втікач застає Ноеля, який саме розмовляє з поліцейським інспектором; він думає, що його зрадили, і стає небезпечним…



Вівторок, 12 листопада 11:30

Художній фільм “КРИЖАНЕ ПЕКЛО”

Фільм – катастрофа

Режисер: М.Собел

У ролях: Річард Чемберлен, Кетрін Мері Стюард, Мелані Мейрон, Скотт Хайленд

Цей фільм розповідає про трагічний рейс вантажопасажирського літака в Арктиці у 1991 році і заснований на опублікованих матеріалах та інтерв'ю з учасниками подій. З 18 чоловік, що вилетіли на борту літака Бокс 122, після тридцятидвохгодинного перельоту вціліло лише 13…

Вівторок, 12 листопада 22:00

Художній фільм “ПАНІКА”

Трилер

Режисер: Генрі Бромелл У ролях: Вільям Х. Мейсі, Дональд Сазерленд, Джон Ріттер

Їхній сімейний бізнес приносив гарні гроші: вбивство по замовленню – дорога робота. Але якось Алекс вирішив зав'язати. Він відчув, що стомився. Стомився вбивати. Втім, він не врахував одного: що його батько так чи інакше знайде спосіб примусити сина продовжувати справу, якій присвятив все життя.



Середа, 13 листопада, 11:30

Художній фільм “АВТОМОБІЛЬ, СКРИПКА І СОБАКА КЛЯКСА”

Комедія

Режисер: Р. Биков

У ролях: Р. Биков, З. Гердт, О. Анофрієв, Г.Віцин, Н.Гринько, М.Козаков, А.Смірнов, Г.Польських

Майже правдоподібна історія про п'ятикласників - музиканта і конструктора-автомобіліста, а також про їхню подружку - найкращу дівчинку на світі, її молодшого брата Кузю, що мріє перетворити всіх кішок у мавп, і його улюблену собаку Кляксу, яка хотіла мати багато друзів.

Середа, 13 листопада, 22:00

Художній фільм “КРАЩІ З КРАЩИХ-3”

Бойовик

Режисер: Філіп Рі

У ролях: Ерік Робертс , Філіп Рі , Крістофер Пенн

Виконавець ролі одного з головних героїв перших двох серій, Філіп Рі, вирішив взяти у свої руки режисуру третьої. Цього разу кращі з кращих, члени збірної США по карате, борються проти неонацистів.



Четвер, 14 листопада, 11:30

Художній фільм “КОЖЕН МИСЛИВЕЦЬ БАЖАЄ ЗНАТИ”

Кіноповість

Режисер: М.Ільєнко

У ролях: Єгор Голобородько, Р.Маркова, В.Волков, Л.Логійко, Є.Пашин

З хвилюванням стежив Петя за авіамоделлю, що вільно летіла в небі. Раптом вона почала втрачати керування і при падінні зламалася через величезного пса, який зненацька опинився на льотній смузі. Для нової моделі потрібні були гроші. У батьків Петя просити не хотів. І тут хлопчик довідався, що кіностудії для зйомок терміново потрібен собака; він розшукав свого випадкового волохатого знайомого і привів на студію, видавши себе за хазяїна пса. Усе начебто складалося чудово: Синус, (так хлопчик назвав собаку) виявився неабияким актором. Сам Петя готував до іспитів модель нового винищувача. Але сталося непередбачуване - він зустрів дівчинку, що розклеювала по місту оголошення про те, що пропав собака. За всіма прикметами це був Синус. Що робити? Повернути господині її пса? Чи змовчати? На жаль, Петя вибирає друге…

Четвер, 14 листопада, 22:00

Художній фільм “МАРКО ПОЛО”

Пригодницький фільм

Режисер: Рафі Буке

У ролях: Шулі Ренд, Евітал Діккер, Пітер Ферт

Дивні пригоди й історія любові знаменитого мандрівника Марко Поло.



П'ятниця, 15 листопада, 11:30

Художній фільм “МЕСМЕР: НА ШЛЯХУ НОСТРДАМУСА”

Мелодрама

Режисер - Роджер Споттісвуд

У ролях - Алан Рікман, Аманда Оумс

Для одних він був магом і чарівником, інші ж вважали його ошуканцем і шарлатаном.Він був засуджений сучасниками і вигнаний з рідного Відня. Він оселився в Парижі, його супроводжували багатство і слава великого містика і провидця. Це був Франц Антоне Месмер. Дія фільму відбувається у Відні ХVIII століття, розповідаючи про історію любові Месмера і його коханої, прекрасної Марії Терези.

П'ятниця, 15 листопада, 22:00

Художній фільм “МУЗИКА СЕРЦЯ”

Мелодрама

Режисер- Уес Крейвен

У ролях-Меріл Стріп, Ейдан Куін, Анджела Бассет, Клоріс Лічмен

В основу фільму покладено справжню історію вчительки, яка сміливо виступила проти міністерства освіти, що забороняло їй викладати гру на скрипці в гарлемской школі. Багато сил втратила вона у цій нерівній боротьбі, ризикуючи втратити роботу і залишитися без засобів до існування, але попри все це мужня жінка не здалася...



Субота, 16 листопада, 11:30

Художній фільм “ЛИХА БІДА ПОЧАТОК”

Комедія

Режисер: А.Манні

У ролях: Моніка Скотінні, Еліана Магліо, Ензо Лачетті

Комедія в кращих традиціях « Тутсі » !

П’єр, талановитий актор тридцяти років, вже втратив надію знайти роботу. У його агента, що колись влаштовував йому вигідні контракти, справи йдуть зовсім погано. Але якось одного разу П’єра запрошують взяти участь у пробах, що проходять у шикарному особняку. Здається, успіх вже поруч, але коли він розуміє, що сталася плутанина, і насправді п'ять жінок, які мешкають в особняку, шукають всього-на- всього лише дворецького, вже пізно – його прийняли!. П’єру доводиться погодитися, але як їм усім догодити, і що з цього вийде?



Субота, 16 листопада, 21:00

Художній фільм “НЕДІЛЬНИЙ ТАТО”

Мелодрама

Режисер: Наум Бірман

У ролях: Дмитро Гранкін, Юрій Дуванів, Тамара Акулова, Галина Польських, Борис Щербаков, Віктор Шульгін, Ніна Ургант, Віра Глаголєва, Аня Нахапєтова, Михайло Кокшенов

На які тільки хитрощі не йде маленький герой цієї заплутаної і смішної історії, щоб з'єднати розведених маму і татка!



Неділя, 17 листопада, 11:30

Художній фільм “СІМ’Я “НАПРОКАТ”

Сімейна мелодрама

Режисер: Тед Котчефф («Уікенд у Берні», «Рембо: перша кров», «Предки», «Щоденники червоного черевичка-3», «Перемикаючи канали», «Снайпер (Стрілець- 2)», «Забавні пригоди Діка і Джейн»)

У ролях: Рома Дауні («Жаклін Кеннеді», «Девлін»), Ерік МакКормік, Шоун Алекс Томпсон

На Різдво може відбутися усе, що завгодно! Нова версія «Кучерика С’ю» від режисера “Уікенда в Берні” і “Забавних пригод Діка і Джейн”. Сімейна комедія. У цій різдвяній сімейній комедії, поставленій режисером Тедом Котчеффом («Уікенд у Берні», «Рембо: перша кров», «Предки», «Забавні пригоди Діка і Джейн») у кращих традиціях жанру, є і добрий гумор, і смішні непорозуміння, і справжній голівудський «хепі-енд». Кетлін (Р.Дауні) і її семирічна дочка Зої мріють про власний будинок. В переддень різдва вони випадково знайомляться із Семом, багатим і симпатичним хлопцем, у якого «горить» угода з мексиканським бізнесменом Ксав’єром Дель Кампо, тому, що той не любить холостяків. А Сем, як на зло – холостяк. Тому він пропонує Кетлін і Зої зобразити за гарну плату його родину. Усе б пройшло досить гладенько, але Зої вирішила, що Ксав’єр - її ангел-охоронець, який поверне їй батька. Ангел насправді Ксав’єр чи ні, але Сем і Кетлін покохали один одного!



Неділя, 17 листопада, 21:00

Художній фільм “КОХАННЯ ЦЬОГО РОКУ”

Комедія

Режисер: Девід Кейн У ролях: Кетрін Маккормік, Дженніфер Ель, Дагрей Скот, Джеймі Формен

Шлюб Денні і Ханни терпить несподіване фіаско на самому початку після того, як краща подруга нареченої повідомляє Денні, що Ханна спить з її чоловіком! Сказати, що після цього закохані просто розійшлися, значить не сказати нічого. Вони “розійшлися не на жарт”, намагаючись, кожний окремо, зробити ефектне па. Яким буде результат, цікаво подивитися, втім, сам процес виглядав просто чудово!
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1718
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду