Володимир Коваль став головним виконавчим директором TK Media

Володимир Коваль став головним виконавчим директором TK Media

2 Січня 2020
3119
2 Січня 2020
12:59

Володимир Коваль став головним виконавчим директором TK Media

3119
Блогер Володимир Коваль став головним виконавчим директором видання TK Media.
Володимир Коваль став головним виконавчим директором TK Media
Володимир Коваль став головним виконавчим директором TK Media

Про це він повідомив 31 грудня на своїй сторінці в Facebook.

Володимир Коваль розповів, що в липні 2019 року відмовився стати головним редактором проєкту.

За його словами, у TK Media працює 10 штатних членів команди. «У січні, якщо все буде нормально, наша команда поповниться ще кількома класними людьми з крутим бекграундом – ви їх знаєте», – додав він.

Крім того, пан Коваль розповів, що 30 грудня в тестовому режимі запустили новий дизайн сайта: «Пробна версія вийшла на сайті, але робота буде продовжена: у найближчі місяці фахівці аналізуватимуть поведінку користувачів і пропонуватимуть рішення, які дозволять поліпшити функціонал, статистичні показники і збільшити час [проведений користувачами на сайті]».

Нагадаємо, у лютому 2019 року Володимир Коваль заявив, що є головним свідком «сфабрикованої справи проти політтехнолога Володимира Петрова через його розслідувальну діяльність». Він заявив, що його силою змусили свідчити проти двох фігурантів справи – Володимира Петрова і блогера Олександра Барабошка. 4 квітня Печерський районний суд відправив його під домашній арешт, на нього також наділи електронний браслет. Генеральна прокуратура підозрювала Володимира Коваля в «порушенні таємниці листування, телефонних розмов, іншої кореспонденції стосовно журналіста (ч. 1,2 ст. 163 КК), а також у незаконному збиранні, зберіганні, використанні, поширенні конфіденційної інформації про особу (ч. 1,2 ст. 182 КК)».

Крім того, 4 грудня 2019 року депутат Київської обласної ради В’ячеслав Соболєв звинуватив видання «Букви» в кампанії проти себе. Редакція «Букв» відкинула звинувачення пана Соболєва, та припустила, що це може бути пов’язано з «одним з колишніх працівників "Букв", якого було звільнено кілька років тому, і який міг брати участь у медіакампанії проти В’ячеслава Соболєва». За словами одного із джерел «Детектора медіа», редакція «Букв» мала на увазі свого колишнього працівника, блогера Володимира Коваля. Він, своєю чергою, підтвердив «Детектору медіа», що писав про пана Соболєва в період 2016-2017 років. Він також назвав «дивною» заяву видання «Букви» про їх непричетність до медіакампанії.

Фото: Володимир Коваль / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3119
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду