Світлана Цибаньова пішла з Нового каналу

Світлана Цибаньова пішла з Нового каналу

2 Січня 2020
4028
2 Січня 2020
11:42

Світлана Цибаньова пішла з Нового каналу

4028
З Нового року пресслужба Нового каналу увійшла до складу інтернет-відділу.
Світлана Цибаньова пішла з Нового каналу
Світлана Цибаньова пішла з Нового каналу

Очільниця пресслужби Нового каналу Світлана Цибаньова залишила канал. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

У коментарі «Детектору медіа» Світлана зазначила, що завершила всі завдання, які стояли перед нею як керівником пресслужби. «По-перше, треба було повністю перебудувати роботу пресслужби Нового каналу - що й було зроблено. По-друге, потрібно було вивести Новий канал з останнього місця за PR-проявами ЗМІ серед топ-6 каналів, на четверте. Done) Ми стабільно на четвертому, а за деякими показниками і на третьому, другому, і першому. У жовтні 2019-го, за даними аналітиків, ми мали найвищі показники за всі три роки», - наголосила вона.

За її словами, з нового року пресслужба Нового каналу не є самостійним підрозділом, а входить до складу інтернет-відділу. Ці зміни відбуваються в межах «трансформації StarLightMedia».

«Чи буду далі працювати з медіа - думаю, так», - додала Світлана, відповідаючи на запитання «Детектора медіа» про свої подальші плани.

Нагадаємо, Світлана Цибаньова очолила пресслужбу Нового каналу у 2017 році. Раніше вона керувала аналогічною структурою на «Інтері».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4028
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду