З видання Vector іде головний редактор (ДОПОВНЕНО)

З видання Vector іде головний редактор (ДОПОВНЕНО)

3 Грудня 2019
3175
3 Грудня 2019
16:10

З видання Vector іде головний редактор (ДОПОВНЕНО)

3175
Антон Полєсков наприкінці грудня залишає посаду головного редактора інтернет-видання Vector. З 1 січня 2020 року його замінить Денис Маракін.
З видання Vector іде головний редактор (ДОПОВНЕНО)
З видання Vector іде головний редактор (ДОПОВНЕНО)

Про це Антон Полєсков 3 грудня написав на своїй сторінці в Facebook.

«Ми зробили відмінний проєкт, у якого все тільки починається – колонка в Trello з ідеями переповнена. Ми майже вийшли на окупність, і це за півтора року роботи, чим я теж дуже пишаюся», – розповів він.

Крім того, пан Полєсков розповів, що видання зараз шукає журналістів. Свої резюме можна надсилати на пошту polieskov@vctr.media з темою «Журналіст в Vector».

Антон Полєсков пропрацював у виданні 1,5 року. Він додав, що «йде в нікуди».

У коментарі «Детектору медіа» пан Полєскова повідомив, що хоче спробувати себе в інших сферах та отримати новий досвід.

«Останні чотири роки я працював в медіа в різних ролях: у рекламному відділі, у редакції, займався бізнес і редакційними завданнями. Я вклав в Vector все, що знаю і вмію. <…> За півтора року ми зібрали відмінну команду, яка буде розвивати проєкт і після мого відходу, виведе його на новий рівень, за це я не переживаю», – сказав він.

Нагадаємо, у червні 2018 року колишня шефредакторка видання L’Officiel Online, засновниця нетворкінг-платформи «Charitum» Даша Зарівна запустила новий інтернет-журнал про технології і бізнес Vector.

 

Фото: Антон Полєсков / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3175
Читайте також
12.09.2022 08:31
«Детектор медіа»
671
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду