Виконувачем обов’язків генпродюсера каналу «2+2» став Сергій Кизима

Виконувачем обов’язків генпродюсера каналу «2+2» став Сергій Кизима

5 Листопада 2019
2433
5 Листопада 2019
16:27

Виконувачем обов’язків генпродюсера каналу «2+2» став Сергій Кизима

2433
5 листопада виконувачем обов’язків генерального продюсера телеканалу «2+2», який входить до складу групи «1+1 медіа», призначено Сергія Кизиму.
Виконувачем обов’язків генпродюсера каналу «2+2» став Сергій Кизима
Виконувачем обов’язків генпродюсера каналу «2+2» став Сергій Кизима

Про це повідомляє пресслужба «1+1 медіа».

Сергій Кизима розпочав роботу в медіагрупі в лютому 2017 року як виконавчий директор каналу «2+2», а з вересня 2019 року – обіймає позицію керівника координації контент-стратегії.

«Сергій Кизима – структурний і системний професіонал, який досконало знає канал і разом із командою доклав чимало зусиль для досягнення його високих показників. Сергій зміг вибудувати ефективні та конструктивні комунікації з колегами і, впевнений, стане відмінним керівником і лідером подальших позитивних зрушень», ‒ розповів член правління «1+1 медіа» Максим Кривицький, керівник «Телевізійного бізнесу».

Нагадаємо, 20 серпня «1+1 медіа» представила нову управлінську структуру, у якій відбувається чіткий розподіл на бізнес-одиниці та корпоративні сервіси.

Зокрема, в «1+1 медіа» з'явилися бізнес-одиниці «Телевізійний бізнес» на чолі з Максимом Кривицьким (донедавна генеральний продюсер каналу «2+2»), «1+1 Продакшн» на чолі з Вікторією Левченко (донедавна генеральна продюсерка каналу ТЕТ, очолить «1+1 Продакшн» з 16 вересня), «Платне телебачення» на чолі з Ярославом Пахольчуком, «1+1 Digital і Інновації» на чолі з Анною Ткаченко.

Водночас корпоративними сервісами є фінансовий департамент на чолі з Дмитром Тузовим, GR-департамент на чолі з В'ячеславом Мієнком, департамент з маркетингових комунікацій на чолі зі Світланою Павелецькою, департамент стратегії та ризиків на чолі з Вікторією Романовою, HR-департамент на чолі з Ларисою Брувер і Shared Services під керівництвом Ярослава Пахольчука, до яких входять технічний, юридичний департаменти, служба безпеки, адміндепартамент і інші сервіси.

Колишній генеральний директор «1+1 медіа» та каналу «1+1» Олександр Ткаченко, обраний народним депутатом України, отримав звання почесного президента «1+1 медіа». А замість Олександра Ткаченка генеральним директором телеканалу «1+1» (ТРК «Студія 1+1») став В’ячеслав Мієнко, який раніше обіймав посаду заступника генерального директора з правових питань. Колишній генеральний продюсер телеканалу «2+2» Максим Кривицький став генеральним продюсером телеканалу «1+1».

У групі «1+1 медіа» створено новий керівний орган – правління. Членами правління стали В’ячеслав Мієнко, Світлана Павелецька, Ярослав Пахольчук, Максим Кривицький, Дмитро Тузов, Анна Ткаченко.

Склад правління групи затверджується акціонером «1+1 медіа», а члени правління самі обирають голову, який відповідатиме за організацію роботи органу. Правління має обрати голову на своєму першому засіданні 28 серпня.

Фото: 1+1 медіа

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2433
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду