Нацрада замовила УДЦР прорахунок частот

Нацрада замовила УДЦР прорахунок частот

30 Жовтня 2019
1485
30 Жовтня 2019
15:40

Нацрада замовила УДЦР прорахунок частот

1485
Національна рада з питань телебачення та радіомовлення замовила у державного підприємства «Український державний центр радіочастот» прорахунок частот.
Нацрада замовила УДЦР прорахунок частот
Нацрада замовила УДЦР прорахунок частот

Таке рішення регулятор прийняв на засіданні 30 жовтня.

Нацрада отримала звернення щодо прорахунку та освоєння частот у Горохові і Шацьку Волинської області від ТОВ «ТРК «Медіа Маркет» (Київ).

Окрім цього регулятор планує звернутись щодо прорахунку каналів для тимчасового мовлення у Світлодарську Донецької області і Станиці Луганській Луганської області і для заміни каналів для тимчасового мовлення у Гірнику Донецької області, Чонгарі й Чаплинці Херсонської області.

Нагадаємо, у липні 2019 року Нацрада замовляла прорахунок 154 ФМ-частот у прикордонних районах.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1485
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду