З 24-го каналу йде команда проєкту ЦРУ

З 24-го каналу йде команда проєкту ЦРУ

17 Жовтня 2019
5838
17 Жовтня 2019
17:59

З 24-го каналу йде команда проєкту ЦРУ

5838
З 24 каналу після 3,5 років роботи йде команда проєкту журналістських розслідувань ЦРУ (Центр розслідувань України).
З 24-го каналу йде команда проєкту ЦРУ
З 24-го каналу йде команда проєкту ЦРУ

Про це 17 жовтня повідомила ведуча проєкту Тетяна Мартинюк на своїй сторінці в Facebook.

Цю інформацію «Детектору медіа» підтвердив генеральний директор телеканалу Роман Андрейко. Він уточнив, що йде практично ввесь проєкт. За його словами, це сталося нещодавно й дізнався він про це по факту.

Пан Андрейко додав, що проєкт згодом відновлять: «Ми плануємо зібрати нову команду. Зараз такої команди немає. Торгова марка ЦРУ залишається в нас, тому проєкт однойменний плануємо в майбутньому відновити».

Проте він не розповів, чим саме будуть замінювати в ефірі цю програму: «У нас так багато продукту виробляється. Проблеми – як заповнити сітку – немає».

Тетяна Мартинюк повідомила: «Так, я справді залишаю 24 канал і викоханий проєкт ЦРУ. Це надзвичайно важке для мене рішення, але час каже, що треба йти далі. 3,5 роки я плекала цей проєкт як власне дитя, щиро його любила, раділа перемогам та не спала ночами, коли щось йшло не так».

Вона також уточнила, що з 24 каналу команда проєкту йде основним складом. Вони планують робити новий проєкт.

Тетяна Мартинюк у коментарі «Детектору медіа» розповіла, що команда ЦРУ буде працювати на 24-му каналі до кінця місяця. Вони також готують нову програму розслідувань на іншому каналі. Її мають запустити орієнтовно через місяць. Водночас вона відмовилася вказувати назву нового проєкту та каналу.

Нагадаємо, у вересні 2015 року на телеканалі «24» стартував власний проєкт розслідувань «ЦРУ» (Центр розслідувань України). 

Фото: Тетяна Мартинюк / Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5838
Читайте також
20.02.2020 15:39
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
4 670
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду