Генпродюсерка Paramount Comedy очолила канал ТЕТ

Генпродюсерка Paramount Comedy очолила канал ТЕТ

11 Жовтня 2019
2686
11 Жовтня 2019
13:41

Генпродюсерка Paramount Comedy очолила канал ТЕТ

2686
11 жовтня виконувачкою обов’язків генерального продюсера телеканалу ТЕТ призначено Оксану Петришин.
Генпродюсерка Paramount Comedy очолила канал ТЕТ
Генпродюсерка Paramount Comedy очолила канал ТЕТ

Про це повідомляє прес-служба  групи «1+1 медіа».

В «1+1 медіа» Оксана Петришин працює з 2010 року і з 2017-го очолює Paramount Comedy, спільний канал групи та Viacom International Media Networks.

«На нашу думку, Оксана якнайкраще відповідає цій позиції та ефективно продовжить курс каналу на прибутковість», - вважає Максим Кривицький, керівник «Телевізійного бізнесу», член правління «1+1 медіа». За його словами, наразі пані Петришин залишатиметься генпродюсером Paramount Comedy.

Нагадаємо, генеральна продюсерка телеканалу ТЕТ Вікторія Левченко із 16 вересня 2019 року очолила виробничу бізнес-одиницю групи «1+1 медіа» – «1+1 продакшн».

Згідно з оновленою структурою, група «1+1 медіа» поділена на бізнес-одиниці та корпоративні сервіси. Кожна бізнес-одиниця є самостійним бізнесом, зі своїми цілями, зонами відповідальності, повноваженнями й управлінською командою. Корпоративні сервіси виступають внутрішнім консалтингом, який забезпечує професійну експертизу та впровадження кращих практик.

Фото: «1+1 медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2686
Читайте також
01.03.2023 14:39
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
2 593
29.07.2021 11:50
«Детектор медіа»
3 762
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду