У MC Today змінився головний редактор

У MC Today змінився головний редактор

17 Вересня 2019
2358
17 Вересня 2019
16:31

У MC Today змінився головний редактор

2358
Головним редактором MC Today став співзасновник видання Тимур Ворона, який замінив на цій посаді іншу співзасновницю – Віру Черниш.
У MC Today змінився головний редактор
У MC Today змінився головний редактор

Про це 17 вересня повідомляється на сайті видання.

Віра Черниш зосередиться на розвитку видання в цілому і запуску нових напрямків. Тимур Ворона тепер відповідатиме за всі матеріали, що публікуються у виданні, у тому числі партнерські.

«І я, і Тимур любимо контент і вміємо з ним працювати. Але в кожного своя суперсила. Моя – вигадувати, дати поштовх, щоб вийшло, організувати систему і запустити роботу. Тимура – робити так, щоб день у день у нас в виданні виходили класні матеріали. Я зрозуміла, що та текучка, яка була на мені зав'язана, не давала мені реалізовувати ідеї та плани. Це погано позначалася на виданні. Тому домовилися з Тимуром, що він візьме на себе відповідальність за весь контент, а в мене розв'яжуться руки для нових напрямків», – розповіла Віра Черниш.

Як повідомляє MC Today, їх місячна аудиторія становить 350 тис. користувачів, за даними сервісу аналітики onthe.io, вона зростає в середньому на 10-20% на місяць.

На сьогоднішній день видання заробляє на нативній рекламі. Сьогодні в команді видання 13 осіб.

Нагадаємо, у серпні 2017 року стало відомо, що видання Marketing Challenge перетворюється на MC Today. Тоді повідомлялося, що до команди MC Today входять: засновник медіа-консалтингу Simply Media Віра Черниш, автор книги «Стартап на мільйон» Тимур Ворона і екс-журналіст Forbes-Україна Віталій Шкіль. 

2 квітня стало відомо про переформатування проекту MC Today. З 3 квітня онлайн-журнал про підприємництво MC Today працює в новому дизайні. У видання з’явилася стрічка новин про бізнес та можливість публікувати «довгі тексти».

25 лютого 2019 року керуюча команда онлайн-журналу про бізнес MC Today Віра Черниш і Тимур Ворона викупили частку інвесторів, власників групи компаній Quadrate 28 Надії Табанюк і Валерії Іонан і стали єдиними власниками медіа.

Фото: MC Today

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2358
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду