Megogo продаватиме іграшки з героями  мультфільмів

Megogo продаватиме іграшки з героями мультфільмів

30 Серпня 2019
1422
30 Серпня 2019
11:09

Megogo продаватиме іграшки з героями мультфільмів

1422
Український ОТТ-сервіс Megogo запустив онлайн-магазин іграшок на своїй платформі.
Megogo продаватиме іграшки з героями  мультфільмів
Megogo продаватиме іграшки з героями  мультфільмів

Про це повідомляє компанія.

Магазин запущений у партнерстві з інтернет-супермаркетом дитячих товарів Pampik. До продажу доступні дитячі іграшки із такими героями: Свинка Пеппа, Посіпаки, персонажі мультику «Щенячий патруль» та інші. Після проходження режиму тестування, асортимент поступово буде оновлюватися.

Магазин іграшок наразі працює у тестовому режимі.

«Однією із наших пріоритетних задач є створення умов комфортного перегляду контенту. Тому ми вирішили спробувати додати приємну опцію для дітей та батьків. Відтепер, якщо дитина під час перегляду захоче до своєї колекції іграшок того чи іншого героя – це більше не проблема», – розповідає Іван Шестаков, директор зі стратегії та маркетингу Megogo.

Нагадаємо, ОТТ-сервіс Megogo розширив портфоліо спортивних телеканалів та запустив власний мовник «Megogo Футбол» (наразі присутній ексклюзивно тільки на платформі Megogo). 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1422
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду