Прямий веде переговори з ексведучою ZIKу Тетяною Даниленко

Прямий веде переговори з ексведучою ZIKу Тетяною Даниленко

3 Липня 2019
6830
3 Липня 2019
11:02

Прямий веде переговори з ексведучою ZIKу Тетяною Даниленко

6830
Прямий канал веде переговори з колишньою ведучою ZIKу Тетяною Даниленко.
Прямий веде переговори з ексведучою ZIKу Тетяною Даниленко
Прямий веде переговори з ексведучою ZIKу Тетяною Даниленко

Цю інформацію Тетяна Даниленко особисто підтвердила «Детектору медіа» .

За її словами, наразі вона має кілька пропозицій. Однак остаточного рішення ще не прийняла.

Напередодні у коментарі «Детектор медіа» керівниця Прямого каналу Світлана Орловська зазначила, що перемовини ведуться з експрацівниками каналу ZIK, які звільнилися після зміни власника каналу.

Тетяна Даниленко з березня 2018 року вела на каналі ZIK проект «Гра з вогнем», який виходив у ефір щопонеділка та щосереди о 21:30.

Нагадаємо, 14 червня стало відомо, що новим власником каналу ZIK став соратник Віктора Медведчука – Тарас Козак. Він об’єднав три свої інформаційні телеканали – «112 Україна», NewsOne і ZIK – у медіахолдинг «Новини», який очолив Олексій Семенов (колишній керівник телеканалів «112 Україна», NewsOne і Прямого каналу).

Через зміну власника низка топменеджерів медіахолдингу ZIK заявили про звільнення. Зокрема, залишив посаду генеральний директор медіахолдингу ZIK Ігор Туркевич, керівниця департаменту виробництва власних програм Ольга Мовчан, шеф-редактор новин телеканалу Роман Недзельський, головна редакторка інформаційного агентства ZIK Тетяна Вергелес. Також на каналі вирішили закрити свої програми Вахтанг КіпіаніСергій Рахманін,Тетяна Даниленко, призупинив вихід своєї програми Остап Дроздов. Пізніше про звільнення із ZIK заявили телеведучі Лейла Мамедова та Остап Дроздов.

Фото: Фейсбук Тетяни Даниленко

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6830
Читайте також
27.04.2020 12:30
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
4 625
10.07.2019 13:52
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
10 406
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Калина
1746 дн. тому
Вам не надо, МНЕ - надо, "пересичной"...Дай бог, чтобы остались хоть какие-то журналисты, а не - журнашлюхи, ибо тогда - Жопа стране под названием Украина...И наша песня хороша,начинай сначала будет.Я итак уже паспорт заграничный оформляю с этим всем откровенным блядством (на всякий пожарный)....ДНО ДНИЩЕНСКОЕ происходит.Татьяна, спасибо, что не продалась!)
пролетарий
1752 дн. тому
эта "супер новость" нужна "пересичному", как зайцу стоп-сигнал... ну бля.. и уроды.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду