У мобільних додатках Megogo з'явилися Stories

У мобільних додатках Megogo з'явилися Stories

23 Травня 2019
1320
23 Травня 2019
20:34

У мобільних додатках Megogo з'явилися Stories

1320
У мобільних додатках Megogo для ОС Android і iOS з'явився новий формат відео розважально-пізнавального контенту - Stories. Він реалізований за аналогією з однойменною рішенням в соціальних мережах Instagram і Snapchat.
У мобільних додатках Megogo з'явилися Stories
У мобільних додатках Megogo з'явилися Stories

Про це повідомляє прес-служба Megogo.

Так, щодня користувачі додатку зможуть переглянути кілька категорій коротких вертикальних науково-пізнавальних та розважальних відео: про цікаві факти, відкриття або події, трейлери або епічні фрагменти з кінострічок, серіалів або ТВ передач, представлених на платформі.

На поточному етапі блок Megogo Stories розташований у верхній частині головного екрану мобільного додатку - це стрічка з близько 20 відеороликів. Stories розділені на тематичні категорії: технології, історія, подорожі, їжа, тварини, новини, серіали, фільми.

На даний момент над проектом Megogo Stories працюють вісім журналістів, а в найближчому майбутньому до них приєднається ще кілька людей, в тому числі моушн-дизайнери.

Наступний крок з розширення категорій - залучення до їх створення сторонніх ресурсів, наприклад, ЗМІ, анонсують у компанії.

Раніше повідомлялось, що користувачі Android-додатків (смартфони і планшети) Megogo зможуть дивитися фільми, мультфільми та серіали в офлайновому режимі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1320
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду