Власницею агенції McCann Kyiv стала Олена Кустова

Власницею агенції McCann Kyiv стала Олена Кустова

9 Квітня 2019
2970
9 Квітня 2019
12:09

Власницею агенції McCann Kyiv стала Олена Кустова

2970
Власницею та президенткою компанії McCann Kyiv стала Олена Кустова.
Власницею агенції McCann Kyiv стала Олена Кустова
Власницею агенції McCann Kyiv стала Олена Кустова

Про це повідомляє прес-служба компанії.

McCann Kyiv (раніше THINKMcCANN)  - українське представництво міжнародної комунікаційної групи McCann Worldgroup.

«Наш пріоритет – подальший розвиток діджитал-сервісів і надання якісних послуг, а також створення ефективних продуктів, що допоможуть нашим клієнтам у сталому зростанні їхнього бізнесу», - зазначила пані Кустова.

Сергій Урин, CEO McCann Kyiv, наголосив на тому, що  успіх «креативного бізнесу» залежить від професійної репутації, вміння швидко реагувати на виклики ринку й оперативно ухвалювати ефективні рішення: «Керуючись цими принципами, ми спільно працюватимемо над реалізацією наших амбітних планів. Попереду – розвиток нових напрямів, а також ефективна співпраця з нашими клієнтами».

А Пабло Волкер, президент Europe McCann Worldgroup,  додав, що професійна українська команда разом з інвестуванням у розвиток новітніх технологічних сервісів «забезпечать ту якість послуг агенції, яка відповідатиме сучасним запитам і високим стандартам наших міжнародних і локальних клієнтів».

Нагадаємо, мережа McCann Worldgroup, входить до складу Interpublic Group. Компанія об’єднує агенції в більш ніж 100 країнах.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2970
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду