З «Укрпошти» йде директор із комунікацій

З «Укрпошти» йде директор із комунікацій

12 Березня 2019
3037
12 Березня 2019
16:50

З «Укрпошти» йде директор із комунікацій

3037
Директор із комунікацій та взаємодії з органами державної влади «Укрпошти» Михайло Василенко звільняється.
З «Укрпошти» йде директор із комунікацій
З «Укрпошти» йде директор із комунікацій

Про це він написав на своїй Фейсбук-сторінці. 

Михайло Василенко залишить посаду з 1 квітня цього року. 

«В кінці березня я залишаю компанію. Настав період, коли необхідно рухатись далі – освоювати нові сфери, прокачувати здібності, навчатися новому», – йдеться в дописі.

Цю інформацію він підтвердив «Детектору медіа», але зазначив, що поки не коментує нове місце роботи. Хто замінить пана Василенка на посаді, буде оголошено згодом.

Михайло Василенко працював на «Укрпошти» більше двох років. 

«За цей період ми пережили захват відділення «терористом», забарикадовані корупціонерами регіональні дирекції, вірус Petya, війну за ринкові тарифи і безліч обшуків. Запустили кур'єрську доставку та доставку з найбільших інтернет-магазинів країни, оновили автопарк та формат обслуговування у селах, провели корпоратизацію та суттєво змінили мотивацію працівників. В Укрпошті з’явилась наглядова рада, а NPS зріс майже на 40%!», – підсумував він.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3037
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду