XSport приєднався до антипіратської ініціативи «Чисте небо»

1 Березня 2019
1292
1 Березня 2019
17:30

XSport приєднався до антипіратської ініціативи «Чисте небо»

1292
Телеканал XSport з 1 березня 2019 року долучився до об’єднання «Чисте небо», яке бореться з піратством.
XSport приєднався до антипіратської ініціативи «Чисте небо»

Про це компанія повідомляє прес-релізом.

XSport долучився до «Чистого неба» та закликав повідомляти про інтернет-піратів рекламодавців, рекламні агентства та інтернет-хостери.

«Відмова від дешевших, але нелегальних площадок для реклами допоможе в боротьбі з нелегальним контентом і сприятиме розвитку української медіаіндустрії», – йдеться в релізі.

Нагадаємо, «Чисте небо» – ініціатива чотирьох найбільших медіагруп України – «1+1 Медіа», StarLightMedia, «Медіа Група Україна» і Inter Media Group.

У 2017 році ініціатива «Чисте небо» разом із Українською антипіратською асоціацією (УАПА) створили сервіс blacklists.org.ua для рекламодавців, тоді на ньому надавався тільки перелік сайтів, до яких є претензії від правовласників. Цей перелік надається і зараз, він оновлюється щомісячно. У травні 2018 року на blacklists.org.ua почали оприлюднювати перелік провайдерів, до яких є претензії від правовласників.

На початку січня 2019 року StarLightMedia, «1+1 медіа» та Media Broadcasting Group заявили про претензії до 35 провайдерів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1292
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду