Віра Черниш і Тимур Ворона стали власниками MC Today

Віра Черниш і Тимур Ворона стали власниками MC Today

25 Лютого 2019
2861
25 Лютого 2019
15:26

Віра Черниш і Тимур Ворона стали власниками MC Today

2861
Керуюча команда онлайн-журналу про бізнес MC Today Віра Черниш і Тимур Ворона викупили частку інвесторів, власників групи компаній Quadrate 28 Надії Табанюк і Валерії Іонан і стали єдиними власниками медіа
Віра Черниш і Тимур Ворона стали власниками MC Today
Віра Черниш і Тимур Ворона стали власниками MC Today

Про це повідомляється на сайті MC Today.

За словами головної редакторки та керуючої пантерки MC Today Віри Черниш, із серпня 2018 року видання заробляє самостійно.

«Саме це наштовхнуло нас із Тимуром зважитися викупити у партнерів частку і зосередитися на медіа як на основному нашому бізнесі ... В планах – запуск нових напрямків монетизації видання», – прокоментувала вона.

Шеф-редактор медіа та керуючий партнер MC Today Тимур Ворона повідомив, що основна мета редакції на найближчий час – дорости до мільйона місячних користувачів. 

«Для цього ми збільшимо кількість контенту на сайті: до літа плануємо взяти в штат ще двох авторів, будемо ростити співтовариство, продовжимо проводити публічні інтерв'ю з зірками українського бізнесу і співпрацювати з позаштатними авторами», – сказав він.

Керуюча партнерка Quadrate28 Валерія Іонан повідомила, що наразі компанія планує сконцентруватися на своєму бізнесі: «Ми раді бути тими, хто створював і був причетним до розвитку такого чудового і необхідного українському суспільству проекту, як МС Today».

«Ми впевнені, що з такою командою, як Віра Черниш і Тимур Ворона, MC Today буде продовжувати розвиватися, набирати обертів. Видання має всі шанси стати медіа про підприємництво номер один в країні, а можливо, навіть в світі», – прокоментувала керуюча партнерка Quadrate28 Надія Табанюк.

Нагадаємо, у серпні 2017 року стало відомо, що видання Marketing Challenge перетворюється на MC Today. Тоді повідомлялося, що до команди MC Today входять: засновник медіа-консалтингу Simply Media Віра Черниш, автор книги «Стартап на мільйон» Тимур Ворона і екс-журналіст Forbes-Україна Віталій Шкіль. 

2 квітня стало відомо про переформатування проекту MC Today. З 3 квітня онлайн-журнал про підприємництво MC Today працює в новому дизайні. У видання з’явилася стрічка новин про бізнес та можливість публікувати «довгі тексти».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2861
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду