Індустріальний комітет зовнішньої реклами переобрав керівний склад

Індустріальний комітет зовнішньої реклами переобрав керівний склад

4 Лютого 2019
1167
4 Лютого 2019
10:46

Індустріальний комітет зовнішньої реклами переобрав керівний склад

1167
Загальні збори засновників Індустріального комітету зовнішньої реклами України (ІКЗР) обрали головою ІКЗР у 2019 році Олега Невельчука, генерального директора групи компаній «РТМ-Україна».
Індустріальний комітет зовнішньої реклами переобрав керівний склад
Індустріальний комітет зовнішньої реклами переобрав керівний склад

Про це повідомляє прес-служба ІКЗР.

«Завершення до літа переформатування столичного ринку, найбільш вагомої складової ринку зовнішньої реклами в цілому, стрімка діджиталізація зовнішньої реклами зі зростанням мінімум у 300 % — супровід і забезпечення цих та інших процесів вимагатиме від Індустріального комітету прийняття дуже важливих і відповідальних  рішень як основи для подальшого розвитку галузі», – прокоментував пан Невельчук.

Технічний комітет ІКЗР очолить Вадим Гусаченко, керівник інформаційно-аналітичного відділу компанії «Октагон Аутдор».

За повідомленням прес-слжби, комітет займатиметься вдосконаленням методології дослідження скролів, розробкою стандартів Digital Out-of-Home медіа України і включенням до Outdoor-досліджень носіїв цифрових форматів, а також – контролем проведення вимірів пасажиропотоків у містах України.

Індустріальний комітет зовнішньої реклами України щороку, відповідно до Статуту, переобирає голову й керівників провідних підрозділів.

ІКЗР —  об’єднання провідних операторів мереж зовнішньої реклами та медіаагенцій, яке визначає вектор розвитку ринку Outdoor-реклами в Україні. Ключовими завданнями ІКЗР є створення збалансованої системи моніторингу й досліджень аудиторії зовнішньої реклами, а також стандартизація процесів взаємодії учасників ринку.

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1167
Читайте також
07.02.2011 15:54
Прес-служба Індустріального комітету зовнішньої реклами
9 763
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду