PointeR Agency виходить з групи Dentsu Aegis Network Ukraine

29 Січня 2019
1524
29 Січня 2019
12:50

PointeR Agency виходить з групи Dentsu Aegis Network Ukraine

1524
PR компанія PointeR Agency завершила вихід із структури Dentsu Aegis Network Ukraine і продовжить працювати вже як самостійний бізнес.
PointeR Agency виходить з групи Dentsu Aegis Network Ukraine

Про це повідомляє прес-служба компанії.

За словами СЕО Dentsu Aegis Network Ukraine Олександра Гороховського, після виходу PointeR з Dentsu Aegis Network Ukraine  клієнти продовжать отримувати всі необхідні PR-сервіси всередині групи

Керівник PointeR Agency Олеся Стойко зазначила, що  здобула хороший досвід і відчуває «себе досить впевнено, щоб розвиватися самостійно».

Нагадаємо, наприкінці січня комунікаційна компанія Dentsu Aegis Network Ukraine призначила Ольгу Мамай на позицію Partnership & Convergence Director.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1524
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду