Рекламні агентства Maxus Sigma і Sigma Digital об’єднуються

Рекламні агентства Maxus Sigma і Sigma Digital об’єднуються

28 Листопада 2018
2528
28 Листопада 2018
13:47

Рекламні агентства Maxus Sigma і Sigma Digital об’єднуються

2528
Рекламне агентство Maxus Sigma та Sigma Digital, які входять до рекламного холдингу Creative Marketing Solutions Group Group, об'єднуються в агенство Sigma
Рекламні агентства Maxus Sigma і Sigma Digital об’єднуються
Рекламні агентства Maxus Sigma і Sigma Digital об’єднуються

Про це йдеться в релізі агентства. 

Повідомляється, що нове агентство зможе самостійно створювати контент для клієнтів, адаптувати його під різні канали комунікації та змінювати рекламні повідомлення, виходячи з реакції споживачів.

«Від самого початку Sigma Digital працювало в тісному зв'язку з Maxus Sigma. Ми обмінювалися досвідом, переймали експертизу, а зараз прийшов час повноцінно об'єднати свої знання і досвід», – прокоментував директор об’єднаного агентства Sigma Євген Левченко.

Медіадиректор агентства Оксана Павлюченко зазначає, що агентство зможе міксувати і реалізовувати цілісні кампанії з використанням оффлайн і онлайн медіа, SMM, PPC, нестандартних рішень, а також створювати власний контент, адаптувати його під різні канали, потреби та інтереси окремих сегментів споживачів.

За повідомленням прес-служби, оновлене агентство Sigma буде спеціалізуватися на комплексних діджитал медіарішеннях «під ключ» (від розробки креативного рішення до медіаекспертизи) і програмних інструментах оптимізації рекламних кампаній.

Також зазначається, що команда агентства продовжить роботу без змін, всі зобов'язання перед клієнтами будуть виконані.

Нагадаємо, у березні 2017 року український рекламно-комунікаційний холдинг CMS Group оголосив, що до медійного агентства Maxus Sigma холдингу приєдналася діджитал-команда Sigma Digital на чолі з Юрієм Блоцьким, який раніше очолював агентство Advance Digital в рамках групи «АДВ Україна». Одночасно CMS Group повідомив про вихід з холдингу агентства MediaHead.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2528
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду