«1+1 медіа» нагородила «Інформаційні технології»  у номінації «Сміливість»

«1+1 медіа» нагородила «Інформаційні технології» у номінації «Сміливість»

8 Листопада 2018
1594
8 Листопада 2018
12:10

«1+1 медіа» нагородила «Інформаційні технології» у номінації «Сміливість»

1594
«Інформаційні технології» стали переможцем у номінації «Сміливість» щорічної премії «1+1 медіа» для провайдерів. Про це повідомляє прес-служба групи.
«1+1 медіа» нагородила «Інформаційні технології»  у номінації «Сміливість»
«1+1 медіа» нагородила «Інформаційні технології»  у номінації «Сміливість»

А от у номінації «Провайдер року» аж три переможці за версіями різних каналів, дистрибуцією яких займається група. Так за версією «1+1 медіа» переможець «Воля», за версією Bolt, Star Cinema i Star Family – Triolan, за версією Kvartal TV - МКТБ.

Переможцями у інших номінаціях стали BRIZ («Відповідальність»), TRINITY sweet.tw («Повага та любов»), IPnet («Відкритість»), MEGOGO («Чесність»), «Павутина» («Дистрибутор ідей»).

Як вже повідоляв «Детектор медіа», наприкінці серпня «1+1 медіа» та інші медіагрупи (StarLightMedia та Inter Media Group) повідомили про дострокове розірвання угод із двома провайдерами «Ультралінк» і «Телевсесвіт», які працюють під маркою «Інформаційні технології. Через це з 1 жовтня «Інформаційні технології» припинили ретрансляцію каналів медіагруп.

Прес-служба «1+1» назвала причиною розірвання угоди порушення принципів партнерських відносин і наголошувала, що не зацікавлена у «поновленні договірних відносин» : «Тому канали нашої групи не будуть транслюватися в мережах зазначених провайдерів. Можемо рекомендувати нашим глядачам лише змінити постачальника ТБ-послуг на іншого провайдера».

З 11 жовтня «Інформаційні технології» відновили трансляцію каналів групи «1+1».

Нагадаємо, у 2017 році  медіагрупа «1+1»  започаткувала щорічну премію для провайдерів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1594
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду