У Дніпрі почало мовити радіо «Максимум»

У Дніпрі почало мовити радіо «Максимум»

25 Жовтня 2018
1389
25 Жовтня 2018
12:38

У Дніпрі почало мовити радіо «Максимум»

1389
Радіостанція «Максимум» почала мовити у Дніпрі на хвилі 107,7
У Дніпрі почало мовити радіо «Максимум»
У Дніпрі почало мовити радіо «Максимум»

Про це повідомляє прес-служба радіостанції.

«Найчастіше нас питають: "Коли ви запуститеся в Дніпрі?". І от ми це зробити. Радіо "Максимум" – це, в першу чергу, радіостанція гарного настрою, тому ми знаємо, що жителі Дніпра будуть посміхатися разом з нами кожен день», – прокоментував запуск радіостанції у Дніпрі продюсер «Максимуму» Слава Дьомін.

Нагадаємо, 31 серпня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення підбила підсумки конкурсу на 26 ФМ-частот для добудови існуючих радіомереж, оголошеного 31 травня. За результатами конкурсу, 20 частот дісталося Національній суспільній телерадіокомпанії України (6 – «Українському радіо», 1 – радіо «Промінь», 13 – радіо «Культура»), дві частоти – радіомережі «Хіт ФМ» холдингу «ТАВР Медіа», одна частота – радіомережі Power FM холдингу Business Radio Group, дві частоти – запорізькій радіокомпанії «Великий луг», яка ретранслює радіостанцію «Максимум ФМ» холдингу «Люкс».

Нагадаємо, 4 квітня «Максимум» запусктило нове шоу «Жива середа», в рамках якого наживо транслюються виступи артистів.

У червні модель, співачка та екс-ведуча М1 Даша Астаф’єва стала ведучою радіо «Максимум». Щодня вона веде прогноз погоди українською мовою.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1389
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду