Dentsu Media обрало керівника відділу по роботі з клієнтами

Dentsu Media обрало керівника відділу по роботі з клієнтами

16 Жовтня 2018
1704
16 Жовтня 2018
12:18

Dentsu Media обрало керівника відділу по роботі з клієнтами

1704
На посаду керівника відділу по роботі з клієнтами медійного агентства Dentsu Media (комунікаційна група Dentsu Aegis Network Ukraine) призначено Артема Карана
Dentsu Media обрало керівника відділу по роботі з клієнтами
Dentsu Media обрало керівника відділу по роботі з клієнтами

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Артем Каран займатиметься оптимізацією процесів та посиленням експертного супроводу проектів, розвитком креативно-стратегічної експертизи, а також розробкою унікальних інтегрованих комунікацій з єдиним центром управління.

«Мої виклики – злагоджена робота між усіма стратегічними відділеннями, використання клієнтського досвіду та гнучкість бізнес-процесів, завдяки яким сьогодні можуть бути ефективні результати», – прокоментував пан Каран своє призначення.

За повідомленням агентства, пан Каран має 12-річний досвід роботи в рекламній сфері. Він розвивав бізнеси та тренди в категоріях Mobile, FMCG, Internet, TV, IT, Finance, Pharma для Vodafone Ukraine, Discovery, Sun InBev Ukraine, British American Tobacco Ukraine, «Нової пошти», Reckitt Benckiser, Leader Snack, ПУМб, HiPP, Міноборони України. До приходу в Dentsu Media він працював у MEX.

«Хоча я давно знайомий з Артемом, саме зараз з його допомогою ми хочемо розширити нашу стратегічну експертизу і посилити консалтинг, що надається на рівні клієнт-сервісу. Також є ще ряд амбітних ідей щодо впровадження технологічних інновацій в проектному менеджменті, які хоч і залишаться за кадром, але дозволять підвищити швидкість і надійність, сконцентрувавшись на найважливішому», – прокоментував призначення пана Карана керуючий директор Dentsu Media Валерій Батушанський.

Нагадаємо, з початку 2018 року медійне агентство повного циклу Navigator, що входить в комунікаційну групу Dentsu Aegis Network Ukraine, перейменовано у Dentsu Media.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1704
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду